Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Somogyzsitfa, Eladó 4 szobás Családi ház Somogy megye

,Ingatlan irányár:30 500 000 (2992)
Dinamikus kereső > Családi ház > Somogyzsitfa


print Nyomtatás

Somogyzsitfai Családi ház térképen
Somogyzsitfa, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Somogyzsitfa Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Somogyzsitfa
Megye: Somogy megye
Ingatlan irányár:30 500 000
Ingatlan alapterület: 105m2
Telek alapterület: 2400
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Somogyzsitfa településen található.

hirdetés



Somogyzsitfán található ez a felújított összkomfortos családi ház, melyet eladásra kínálok. Azoknak a családosoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik egy teljesen felújított szép belső környezetben szeretnék berendezni otthonukat és eltölteni a mindennapokat. Akik a pénzüket, idejüket és energiájukat nem a felújításokra, hanem az élet más dolgaira szeretnék fordítani. Nekem különösen tetszik a ház elrendezése, illetve a jól elhelyezett ablakoknak köszönhető  természetes fénnyel teli helyiségek kellemes, meleg hangulata. A remek adottságoknak köszönhetően két külön élettér lett kiépítve. A családi mozizások, vagy a meghitt, kellemes beszélgetések ideális helyszíne lehet a sziporkázó nappali. Hogy a háziasszonynak is kedvezzünk, a konyha elrendezését illetve méretét tekintve tökéletes a sütés-főzéshez, így kényelmesen és vidáman kedveskedhet a családnak. Amennyiben szeretnek az udvaron tevékenykedni, virágos kertet ültethetnek, grill partyt rendezhetnek, házi kedvencet is tarthatnak, vagy akár saját játszóteret varászolhatnak gyermekük számára, mert mindezekre is megvan a megfelelő méretű hely. Az udvaron helyet foglal továbbá egy fedett kocsibeálló és egy lemezgarázs is. A ház vegyes falazatú és szigetelt, valamint az ajtók és ablakok is hőszigetelt változatra lettek cserélve. Teljes körűen felújított az elektromos hálózat, a vízvezeték rendszer és tető. A házban a melegvizet villanybojler, a fűtését pedig cserépkályha biztosítja és elektromos fűtőtestek is vannak minden helyiségben. Az ingatlan vételára magába foglalja a bútorokat is és azonnal költözhető. Autóval 12 perc alatt Marcaliba érhetünk, ami egy közepes méretű város, itt különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, fürdő, kórház, éttermek és cukrászdák is találhatóak. A Balaton partot fél óra autózással  megközelíthetjük. Természet kedvelők, illetve hobbi vadászok figyelmébe ajánlanám még, ugyanis a helyi erdészetnél van lehetőség vadászatra is, valamint a környező területeken remek túralehetőségeket találhatunk. Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt élethez.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
 

Eladó Családi ház,4 szobás,Somogyzsitfa, Somogy megye#2992










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 579-6257

Otthon Manager

Otthon Manager ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Otthon Manager által lett feladva,Somogy megyéből. Az ingatlan Somogyzsitfa településen található meg.
A Családi ház irányára 30 500 000 .


Somogyzsitfai ingatlan hirdetések
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

12 500 000 | 86 m2
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

21 500 000 | 84 m2
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

21 500 000 | 84 m2
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

62 044 052 | 135 m2