profHOUSE.hu Hírdetési szabályzat
profHOUSE.hu


Aki a profHOUSE.hu oldalaira apróhirdetést, reklámot vagy egyéb anyagot helyez, illetve helyeztet fel, egyben elfogadja jelen hirdetési szabályzatot.

A profHOUSE weboldalon az ingatlanközvetítéssel, fejlesztéssel és beruházással foglallkozó cégek és magánszemélyek adhatják fel a hírdetéseiket.

A profHOUSE.hu a magánhírdetők számára díjmentesen 3 db aktív extra szolgáltatások nélküli hírdetés elhelyzését engedélyezi. Az ingatlanközvetítéssel, fejlesztéssel és beruházással foglallkozó cégek számára az előfizetői díjak az árlistában tekinthetőek meg.

A felelősség kizárása
A profHOUSE.hu oldalon elhelyezett hírdetések, reklámok és egyéb anyagok tartalmáért felelősséget nem vállalunk. Ezért kizárólag az Előfizetőt vagy a Magánhirdetőt terheli felelősség. A profHOUSE.hu üzemeltetői kizárják a felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért amelyek a profHOUSE.hu oldalon elhelyezettanyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is.

A profHOUSE.hu üzemeltetői fenntartják a változtatás jogát. Fenntartjuk a jogot a hírdetések, reklámok és egyéb a profHOUSE.hu oldalain elhelyezett tartalmak törlésre.
A törlést indokoltá tevő tartalmak a következöek:

* megtévesztő információt tartalmazó hirdetés;
* nem ingatlant hirdető apróhirdetés;
* jogsértést megvalósító hirdetés;
* a netikett szabályaival vagy jó erkölcsbe ütköző hirdetés;
* duplikált hirdetés (egy ingatlannak azonos kategórián belüli, ugyanazon hirdető által történő többszöri feladása).


Ingatlan irodák elfogadják, hogy az előfizetési menüpontban saját maguk álltal kiválasztott előfizetési egységek vonatkoznak rájuk a lemondásig! Az előfizetés kiválasztása automatikusan érvényét szerzi és azonnal megkezdhető az ingatlan feltöltése. Az előfizetés mindig papír formában is megismétlendő szerződéses formában. Ennek elmulasztása mindig anyagi felelősséggel jár, amivel a profHOUSE.hu nem feltétlenül fog élni az előfizetővel szemben.

A regisztrálók egyben elfogadják, hogy számukra a megadott E-mail címre üzenetet küldjünk.


Baráti üdvözlettel,
profHOUSE.hu TEAM

vissza