Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Somogyzsitfa, Eladó 3 szobás Családi ház Somogy megye

,Ingatlan irányár:21 500 000 (2988)
Dinamikus kereső > Családi ház > Somogyzsitfa


print Nyomtatás

Somogyzsitfai Családi ház térképen
Somogyzsitfa, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Somogyzsitfa Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Somogyzsitfa
Megye: Somogy megye
Ingatlan irányár:21 500 000
Ingatlan alapterület: 84m2
Telek alapterület: 275
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Somogyzsitfa településen található.

hirdetés



Azoknak a családosoknak ajánlom ezt az ingatlant, akik egy teljesen felújított szép belső környezetben szeretnék berendezni otthonukat és eltölteni a mindennapokat. Akik a pénzüket, idejüket és energiájukat nem a lakás felújítására, hanem az élet más dolgaira szeretnék fordítani. A házba belépve rögtön az igényesség és tisztaság fogad minket, ami a lakrész egészére is jellemző. Aki megtervezte igazán praktikus ingatlant alkotott! Kényelmesen lehet közlekedni a házban, sok személy tud elférni és tökéletes az elosztása is. Amire pedig minden háziasszony vágyakozik, a sütés-főzéshez tökéletesen megfelelő konyha elrendezés, és méret. A kellemes, világos terasz lehet a reggelek csodálatos indító helyszíne, ahol egy jó kávé társaságában élvezheti a napfényt és a nyugalmat. Télen a kellemes hőmérsékletet egy óriási cserépkályha hivatott szolgáltatni, mely képest az egész lakrészt könnyedén és gazdaságosan felfűteni. A tetőszerkezet mindössze négy éves, újra szigetelt, az összes nyílászáró szintén ki lett cserélve új hőszigetelt változatra. Nekem különösen tetszik az ingatlan kellemes, meleg hangulata kívül- belül. Az épület színe, a kerítés, az udvar varázsa egy igazi mesés családi otthon érzetét kelti. Az udvaron találkozhatunk egy kisebb lakrésszel is, ami igény szerint tovább alakítható. Parkolni a házhoz tartozó garázsban tudunk. Autóval 12 perc alatt Marcaliba érhetünk, ami egy közepes méretű város, itt különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, fürdő, kórház, éttermek és cukrászdák is találhatóak. A Balaton part fél órányira található és a környéken számos lehetőség van túrázásra, kirándulásokra, sőt a helyi erdészetnél van lehetőség vadászatra is. Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt élethez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, a banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet

Eladó Családi ház,3 szobás,Somogyzsitfa, Somogy megye#2988










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 579-6257

Otthon Manager

Otthon Manager ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Otthon Manager által lett feladva,Somogy megyéből. Az ingatlan Somogyzsitfa településen található meg.
A Családi ház irányára 21 500 000 .


Somogyzsitfai ingatlan hirdetések
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

12 500 000 | 86 m2
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

21 500 000 | 84 m2
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

21 500 000 | 84 m2
Somogyzsitfa Családi ház Eladó

Somogyzsitfa Családi ház Eladó

62 044 052 | 135 m2