Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Paks, Eladó 4 szobás Családi ház Tolna megye

,Ingatlan irányár:208 000 000 (1427)
Dinamikus kereső > Családi ház > Paks


print Nyomtatás

Paksi Családi ház térképen
Paks, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Paks Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Paks
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:208 000 000
Ingatlan alapterület: 200m2
Telek alapterület: 1700
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Építés módja: Tégla

Az Eladó Családi ház Paks településen található.

hirdetés



Ha kedveli a luxust, a madárcsicsergős reggeleket és a dunai panoráma látványát, ez az egyedi tervezésű Ingatlan csakis Önre vár! 
Ahogy a házba belépünk egy tiszta, rendezett környezet fogad minket, ami a lakás egészét is jellemzi. A hálószoba letisztult fehér falai, rendkívül világos és feldobott hangulatot teremtenek, ráadásul saját fürdőszobával rendelkezik.
 Amire pedig minden háziasszony vágyakozik, a nappali és a sütés-főzéshez tökéletesen megfelelő amerikai konyha elrendezés. A mellette található üvegkorláttal ellátott teraszra kiülve, élvezhetjük a napfelkeltét és a napnyugtát. A gyerekek szobája külön fürdőkádas fürdővel rendelkezik, így a kicsik kiélvezhetik a habfürdőzés minden örömét. Az egész épületben fotocellás csaptelepeket találhatunk. Mind a 2 hálószoba világos, letisztult a gyerekek életkorához vannak szabva. A gardróbban ruháinkat, cipőinket és egyéb holmikat nagyon praktikusan és egyben stílusosan tárolhatjuk. Az ingatlan fűtését a hőszivattyú biztosítja ezáltal nagyon kedvező a rezsiköltség, mindössze 15.000 Ft / hó, ami egy ekkora ingatlannál elképesztően gazdaságos. Az egész épület gazdaságos LED világítással rendelkezik, amit érintő paneles kapcsolóval tudunk működtetni. Az udvaron egy játszótér is helyett kapott, ami a gyerekek mozgásigényét megfelelően kielégítheti. Parkolni a házhoz tartozó fedett térköves parkolóban tudunk. Az elektromos kapu egy gombnyomásra működik. Bővíthetőség szempontjából még egy teljes szint, a házra építhető. Az egész ingatlan klímatéglából épült, hőszigetelt, padló és fal hűtés-fűtéssel rendelkezik. 
Riasztóberendezése, ha bármi odanem illőt észlel, telefonon hív, a bejáratnál pedig videókaputelefon található. Elektromos redőnyeit is egy gombnyomással tudjuk kezelni. Emellett páraérzékelős szellőztető rendszerrel is rendelkezik. Nekem kifejezetten tetszik az ingatlan berendezése és az, hogy a szerencsés új tulajdonos bútorozottan veheti át. Az is nagyon tetszik, ahogy a modern világ 2021-es szintjét lehet érzékelni, akár a telefonunkról vezérelhetjük az elektromos extrákat.
Az ingatlan elhelyezkedése is remek, közvetlen közel nincs szomszéd, így nem kell attól félnünk, hogy zajongni fognak amikor pihen. Lokációját tekintve gyalog 5 percre található a buszmegálló, élelmiszer bolt, iskola, óvoda. Szinte a kert végéből megközelíthető a dunai strand. Nagyon jó ár-érték arányú lehetőség és remek választás egy városias, de mégis nyugodt élethez.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Eladó Családi ház,4 szobás,Paks, Tolna megye#1427










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Paks településen található meg.
A Családi ház irányára 208 000 000 .


Paksi ingatlan hirdetések
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

60 900 000 | 180 m2
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

70 800 000 | 215 m2
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

26 500 000 | 60 m2
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

52 000 000 | 140 m2