Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Paks, Eladó 4 szobás Családi ház Tolna megye

,Ingatlan irányár:52 000 000 (1426)
Dinamikus kereső > Családi ház > Paks


print Nyomtatás

Paksi Családi ház térképen
Paks, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Paks Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Paks
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:52 000 000
Ingatlan alapterület: 140m2
Telek alapterület: 200
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gáz
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Paks településen található.

hirdetés



Ezt a gyönyörű házat azoknak az igényes és szépet kedvelő családoknak ajánlom, akik szeretnének Paks központjához közeli ingatlanba költözni. Az egész épület gazdaságos LED világítással rendelkezik. Ahogy belépünk az előszobába egy tiszta, rendezett környezet fogad minket, ami a lakás egészét is jellemzi. Külön megvan a maga kis hangulata az étkezőről néző boltívnek, ami a nappaliba vezet. A konyha krémes színe különösen megfogott, az ablakon beáramló fénynek köszönhetően kellemes, világos, hangulatot teremt az összkép. A földszinten található a fürdőszoba, ahol wc és fürdőkád is helyet kapott, ami a leendő téli esték fénypontja lehet, forró habfürdőben, a hosszú munkanapok után. A hálószoba színei is kifejezetten tetszenek, a világos alj és sötétebb falai arra utalnak, hogy a jelenlegi tulajdonos nagy igényességet fordított az ingatlanra. Az emeletre egy csigalépcsőn keresztül jutunk fel. Az itt található nappali szinte bármire használható, ráadásul a tágas, világos az ablakon keresztül dunai panoráma fogad minket. A tetőablakai különös hangulatot kölcsönöznek, kellemes levegőbeáramlást biztosítanak. Egy hálószoba és egy WC is található még az emeleten. Lokációját tekintve gyalog 3 percre található a buszmegálló, élelmiszer bolt, iskola, óvoda. De ha kikapcsolódnánk pár percre található kávézó, étterem, múzeum és a szálloda wellness részét is igénybe vehetjük. A gyerekekkel kitudunk menni a kressz parkba, a játszótérre illetve a biciklipályára ahol egy kellemes családi napot tölthetünk együtt. Nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, riasztóval és kamerával felszerelve. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Eladó Családi ház,4 szobás,Paks, Tolna megye#1426










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Paks településen található meg.
A Családi ház irányára 52 000 000 .


Paksi ingatlan hirdetések
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

60 900 000 | 180 m2
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

70 800 000 | 215 m2
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

26 500 000 | 60 m2
Paks Családi ház Eladó

Paks Családi ház Eladó

52 000 000 | 140 m2