Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Vonyarcvashegy, Eladó 2 szobás Családi ház Zala megye

,Ingatlan irányár:72 500 000 (1400)
Dinamikus kereső > Családi ház > Vonyarcvashegy


print Nyomtatás

Vonyarcvashegyi Családi ház térképen
Vonyarcvashegy, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Vonyarcvashegy Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Vonyarcvashegy
Megye: Zala megye
Ingatlan irányár:72 500 000
Ingatlan alapterület: 85m2
Telek alapterület: 498
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 2
Állapota: Kitünő
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Komfort

Az Eladó Családi ház Vonyarcvashegy településen található.

hirdetés



Vonyarcvashegy központi részén található ez a remek családi ház, amely igen kedvező árban keresi új tulajdonosát. A ház mindezidáig üzlethelyiségként volt használva, azonban a közelmúltban lakó ingatlanná lett nyilvánítva ráadásul elkészültek hozzá a belső átépítési tervek, az engedélyekkel karöltve. Egy feljáró kialakítását követően minden rendelkezésre áll a tetőtér beépítésnek munkálataihoz is, mellyel nagyban lehet növelni a használható területet. A tervek itt is elkészültek, és a konyha, fürdő, WC kialakítása is egyaránt megoldható, mert ezekhez is minden szükséges feltétel adott. A felsoroltak alapján egyaránt ajánlom családosoknak, valamint vállalkozásoknak üzletbővítésre, vagy áttelepítésre.
Néhány hét leforgása alatt lakhatóvá varázsolhatják ezt a remek ingatlant! A házhoz tartozik egy új gyeppel és kiépített automata öntözőrendszerrel kialakított saját előkert. Nekem különösen tetszik a térköves bejáró, és a gyönyörű füvesített udvar. Képzelje csak el, milyen pompás virágos kertet, filagóriát, vagy akár grillezőt tudna létesíteni ezen a kellemes helyen! A lakásba lépve egyből egy kellemesen tágas térben találjuk magunkat, ezzel előcsalogatva bennünk a remek fantáziát és lehetőségeket, amit ez a ház kínál. Engem már az alsó szint is rabul ejtett, de a tetőtérből olyan gyönyörű panoráma tárult elém a városról, ami megdobogtatja a szívem! A gázkonvektoroknak, valamint a jó szigetelésnek köszönhetően a házban mindig ideális a hőmérséklet. A környék rendkívül jó infrastruktúrával rendelkezik, a Balaton légvonalban két kilóméter távolságra helyezkedik el. Csupán néhány méterre található egy iskola, illetve óvoda is. A csodás panorámával rendelkező Szép kilátó, a kerékpárúton percek alatt megközelíthető. A Golfozás szerelmeseinek egy kiváló lehetőség kínálkozik a mindössze pár kilóméterre található hatalmas golfpályán. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan értéke garantáltan emelkedni fog, így nem csak csodás otthona, vagy remek üzlete lehet, hanem kitűnő befektetése is!
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, a banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,2 szobás,Vonyarcvashegy, Zala megye#1400










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Zala megyéből. Az ingatlan Vonyarcvashegy településen található meg.
A Családi ház irányára 72 500 000 .


Vonyarcvashegyi ingatlan hirdetések
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

130 000 000 | 290 m2
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

151 500 000 | 160 m2
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

299 000 000 | 560 m2
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

131 607 299 | 150 m2