Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Vonyarcvashegy, Eladó 6 szobás Családi ház Zala megye

,Ingatlan irányár:151 500 000 (1031)
Dinamikus kereső > Családi ház > Vonyarcvashegy


print Nyomtatás

Vonyarcvashegyi Családi ház térképen
Vonyarcvashegy, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Vonyarcvashegy Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Vonyarcvashegy
Megye: Zala megye
Ingatlan irányár:151 500 000
Ingatlan alapterület: 160m2
Telek alapterület: 700
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Állapota: Kitünő
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Vonyarcvashegy településen található.

hirdetés



Vonyarcvashegyen csendes utcában elhelyezkedő, balatoni panorámával rendelkező mesés ingatlan keresi új tulajdonosát. A kellemes, nyugodt környezetben pihenésre vágyó emberek, illetve befektetők figyelmébe ajánlom ezt a Balaton partjától csupán 800 méterre található, kivételes stílussal rendelkező, lebilincselő ingatlant. Természetesen azon gyermekes családoknak is kiváló választás, akik az iskolai szünetet a Balaton partján kívánják eltölteni és gyermekeiknek minél több különleges természetközeli élményt szeretnének szerezni. Nekem különösen tetszik a hatalmas nappali, a remek nyitott konyha, a természetes fénytől fűtött helyiségek felemelő hangulata és a káprázatos díszítő elemek által nyújtott különleges, nyugodt hangulat. A ház mindössze 14 évvel ezelőtt épült, tehát igen csak fiatalnak mondható. Az ingatlan előnye a remek lokáció mellett, hogy telek mérete kielégítő, így lehetősége nyílik szabadidejében grillezni, kertészkedni, napozni, jógázni vagy bármihez amihez épp kedve támad. Az udvar tavasszal és nyáron egészen elképesztő látványt nyújt a remek kis virágoskertnek és a picike szökőkutas tavacskának köszönhetően, melyek még feljebb emelik ennek a pazar ingatlannak a hangulatát. A terasz egyszerűen csodálatos, képzelje csak el, milyen örömteli hangulatban sütögethetnének itt a családdal egy meleg nyári estén, strandolás után! Az erkélyről sem szabad meg feledkeznünk, hiszen a reggeli kávé elfogyasztásának tökéletes helye a balatoni napfelkelte kémleléséhez. A bőséges helykínálatnak köszönhetően egy nagyobb család és kényelmesen elfér. Az alsó és a felső szinten is van fürdőszoba illetve WC is. A ház fűtéséről gázkazán és kandalló gondoskodik, valamint klímával is rendelkezik. Az ingatlanhoz a legközelebbi ABC 400 méterre található. A közelben van egy általános iskola,illetve óvoda is. A csodás panorámával rendelkező Szép kilátó a kerékpárúton percek alatt megközelíthető. A Golfozás szerelmeseinek egy kiváló lehetőség kínálkozik mindössze pár kilóméterre található hatalmas golfpályán. A kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan értéke garantáltan emelkedni fog. Tehát nemcsak csodás otthona, vagy remek üzlete lehet, hanem kitűnő befektetés is.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
 

Eladó Családi ház,6 szobás,Vonyarcvashegy, Zala megye#1031










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Zala megyéből. Az ingatlan Vonyarcvashegy településen található meg.
A Családi ház irányára 151 500 000 .


Vonyarcvashegyi ingatlan hirdetések
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

130 000 000 | 290 m2
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

151 500 000 | 160 m2
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

299 000 000 | 560 m2
Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

Vonyarcvashegy Családi ház Eladó

131 607 299 | 150 m2