Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Gyenesdiás, Eladó 5 szobás Családi ház Zala megye

,Ingatlan irányár:70 500 000 (1391)
Dinamikus kereső > Családi ház > Gyenesdiás


print Nyomtatás

Gyenesdiási Családi ház térképen
Gyenesdiás, Eladó Családi ház, ( 10 db kép )Gyenesdiás Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Gyenesdiás
Megye: Zala megye
Ingatlan irányár:70 500 000
Ingatlan alapterület: 113m2
Telek alapterület: 1189
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Gyenesdiás településen található.

hirdetés



Nagy családok figyelem! Gyenesdiás szívében, a Balatonparttól alig néhány percre, 2 szintes, akár több generációs modellben történő életvitelre alkalmas családi ház eladó. Az 1189 m2-es saroktelek rengeteg lehetőséget tartogat az új tulajdonos számára. Többek között egy új lakóépületet is felhúzhat, akár a családtagok számára, vagy esetleg befektetési céllal apartmanként is kiadhatja. Midemellett marad hely egy pompás virágos kertnek, de fellállíthat kerti pavilont, vagy kialakíthat egy grillező részt is! A tágas teraszról a házba lépve rögtön a kellemes hangulatú nappaliban találjuk magunkat. Nekem különösen tetszik a helyiségek elrendezése, a gyönyörű cserépkályha, valamint a pompás fa lépcső, ami az emeletre kísér minket. A remek kialakításnak köszönhetően tökéletes a helykínálat, így akkor sem kell aggódni, ha a rokonság látogatóba érkezik. A tetőtérben kölün fürdőszoba és mellékhelyiség is helyet kapott, valamint két hálószoba is kialakításra került, melyek közös erkéllyel is rendelkeznek. Az erkély a nyári esték pompás helyszíne lehet a balatoni naplemente megcsodálásához. A felső szintet igény szerint akár teljesen külön lehet választani, ugyanis nem csak a nappaliból, hanem a teraszról, egy külön lépcsőn szintén feljuthatunk az emeletre. A ház aljában elhelyezkedő szuterénről se feledkezzünk meg, ami nem kevesebb, mint 25 m2 hasznos területtel van ellátva. Ide elhelyezheti a szezonális tárgyakat, a kerti szerszámokat is, vagy esetleg hangulatos helyszíne lehet egy hobbi tevékenységnek.
Csupán néhány percre található egy iskola, illetve óvoda is. A csodás panorámával rendelkező Szép kilátó, a kerékpárúton percek alatt megközelíthető. A golfozás szerelmeseinek egy fantasztikus lehetőség kínálkozik mindössze pár kilóméterre található hatalmas golfpályán. Kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan értéke garantáltan emelkedni fog, így új otthona mindenféle szempontból remek befektetés.
Ez a ház nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Ön is ugyanúgy látja benne a fantáziát, mint ahogy én, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,5 szobás,Gyenesdiás, Zala megye#1391










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Zala megyéből. Az ingatlan Gyenesdiás településen található meg.
A Családi ház irányára 70 500 000 .


Gyenesdiási ingatlan hirdetések
Gyenesdiás Családi ház Eladó

Gyenesdiás Családi ház Eladó

70 500 000 | 113 m2
Gyenesdiás Családi ház Eladó

Gyenesdiás Családi ház Eladó

156 000 000 | 90 m2
Gyenesdiás Családi ház Eladó

Gyenesdiás Családi ház Eladó

70 500 000 | 113 m2