Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Keszthely, Eladó 5 szobás Családi ház Zala megye

,Ingatlan irányár:69 990 000 (2986)
Dinamikus kereső > Családi ház > Keszthely


print Nyomtatás

Keszthelyi Családi ház térképen
Keszthely, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Keszthely Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Keszthely
Megye: Zala megye
Ingatlan irányár:69 990 000
Ingatlan alapterület: 160m2
Telek alapterület: 650
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gáz
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Keszthely településen található.

hirdetés



Elképesztően jó lehetőség Keszthely belvárosában, 3 különálló lakóterületű családi ház eladó!
Keszthely jól frekventált környékén, de mégis nyugodt kis utcában eladó, ez a több generációs családi ház!
Többször gondolt már rá, hogy közelebb szeretné tudni magához idősebb rokonait, vagy az éppen kirepülni készülő gyerekeknek nézegetnek egy kisebb lakást? Itt a remek alkalom! Most mind ezt megteheti egyetlen ingatlannal, amely három teljesen különálló lakórészre van osztva! A hátsó kert mérete több mit kielégítő és egyaránt alkalmas virágoskert ültetéséhez, vagy a gyerekeknek egy kisebb játszótér kialakítására. Az udvaron található egy fészer, ahova kényelmesen elférnek a kerti szerszámok, esetleg kerékpárok a felpezsdítő nyári balatoni túrák lovaglásához.
Az alsó szinten egymás mellett elhelyezkedő két nagy szoba mindig világos, ezáltal a konyha rész is kellemes hangulatot kölcsönöz a mindennapokhoz. A folyosóról nyílik a fürdő és az attól különválasztott mellékhelyiség. A közlekedő legvégén pedig beléphetünk a kazánházba. A gázkazánon kívül második fűtésként is remekül választható takarékos megoldásként egy vegyes tüzelésű kazán is, melyben biztosak lehetünk, hogy nem hagy minket cserben az extrém hideg téli időkben sem.
A ház felső szintje is tejesen be van építve, ide pedig egy elkülönített lépcsőn jutunk fel és tetőtéri kialakítása a megszokottól eltérően remek elrendezéssel büszkélkedhet, mert teljesen ki van használva a hasznos területe. Nekem legjobban a szép belső terek tetszettek meg a ház kialakításában. 
A harmadik lakótér az udvaron elhelyezkedő másik ház, amely a közelmúltban lett felújítva, az új szigetelést is beleértve. Itt is találkozunk két külön szobával, egy konyha résszel és természetesen tartozik hozzá egy fürdőszoba is.
Olyan családcentrikus emberek számára ajánlom ezt az ingatlant, akik nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a különböző generációk tiszteletben éljenek egymással, hogy tanuljanak egymástól és hogy ápolják a kapcsolatukat.
Ugyanakkor remek lehetőség arra is, hogy a család egy biztos bevételt teremtsen magának azzal, ha kiad egy-vagy két lakást és az abból származó jövedelemből fejlődjön és tovább épüljön. 
Befektetők számára mindhárom ingatlan rövid, vagy hosszútávú kiadásával rendkívül gyors megtérülést jelenthez ennek az ingatlannak a megvásárlása. Ezen a környéken gyorsan és jó áron lehet kiadni az ingatlanokat!
Ha úgy érzi, hogy azonosulni tud a fentiekkel, akkor ne késlekedjen, hanem vegye fel velem már most a kapcsolatot és legyen az Öné ez a páratlan ingatlan!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,5 szobás,Keszthely, Zala megye#2986










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 579-6257

Otthon Manager

Otthon Manager ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Otthon Manager által lett feladva,Zala megyéből. Az ingatlan Keszthely településen található meg.
A Családi ház irányára 69 990 000 .


Keszthelyi ingatlan hirdetések
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

149 000 000 | 139 m2
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

149 000 000 | 139 m2
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

62 500 000 | 100 m2
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

73 000 000 | 160 m2