Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Békéscsaba, Eladó 7 szobás Családi ház Békés megye

,Ingatlan irányár:55 000 000 (2932)
Dinamikus kereső > Családi ház > Békéscsaba


print Nyomtatás

Békéscsabai Családi ház térképen
Békéscsaba, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Békéscsaba Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Békéscsaba
Megye: Békés megye
Ingatlan irányár:55 000 000
Ingatlan alapterület: 360m2
Telek alapterület: 1400
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 0
Állapota:
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Békéscsaba településen található.

hirdetés



Békéscsabán, a Penny és Spar közelében eladó egy részben felújított 360 nm-es polgári ház, akár 3 generációnak, vagy vállalkozásra is! 
Irányár: 55 MFt
Tel: 06 20 502 0207 

Nyilvántartási szám: 6123

 

Békéscsabán, a központhoz közel, a Berényi és Szarvasi úti kereszteződéstől pár száz méterre található a 360 nm-es polgári épület, mely három lakrészből áll.

 

Az utcafronti első, legnagyobb 244 nm-es lakás fel van újítva, a középső 25 nm-es helyiség szerkezetkész, a harmadik 91 nm-es lakás felújítandó. Mind három lakásnak külön bejárata van. Egy oszlopos, boltíves tornác köti össze őket. Az első lakás két bejárattal rendelkezik. A főbejárata egy nagyon különleges homlokzatú és tornyos tetőszerkezetű, boltíves ajtóval és ablakokkal bőségesen ellátott, kb. 50 nm-es nappaliba nyílik. Ez egyben a lakás központi helyisége. A konyha boltívvel kapcsolódik az ebédlőhöz, ami egy-légterű a nappalival.  Innen nyílik két nagy szoba és a fürdőhelyiség. A fürdőszobának - nagyon praktikusan - az előszobából is van ajtaja. A két utcafronti szoba egymásból is átjárható, de külön is megközelíthetőek. 

 

A második 25 nm-es lakás és az első között van egy ajtó. Az lehetne akár az első lakás negyedik szobája egy fürdőhelyiséggel. A tornácról ez a lakrész kívülről is nyílik. Csak egy félfalat húztak a leendő fürdőszoba és a szoba közé, más átalakítás nem történt. Akinek nincs szüksége 2-3 lakásra, akkor ezt kamrának és tárolónak is használhatja. 

 

A harmadik lakás 91 nm-es, és nagyon különleges. Az óriási nappali teszi azzá, amit csak boltív választ el a konyhától, amit egy másik boltív az ebédlőtől. Ettől még tágasabbnak tűnik a közös tér. A szobája is nagy, kb. 25 nm-es. A fürdőszoba szintén a nappaliból nyílik, de még nem készült el.

 

A telek végén két garázs található a nagykapuval szemben, előtte széles betonplacc segíti a parkolást. A garázsok takarásában, a pihenő kerttől teljesen szeparáltan, egy nagy gazdasági épület van, ez istállónak is alkalmas, akár marha vagy lótartására.

 

A tornác előtti kb. 40 nm-es terület fel lett töltve, egy nagy teraszt terveztek oda, de ennek a befejezése az új tulajdonosra vár. 

 

A kényelmes gázfűtést kiegészíti egy beépített csempekályha. A 380 V rendelkezésre áll, ha valaki ipari gépeket használ, vagy vállalkozást  is tervez, nem csak lakáscélra keres. 

 

Az első lakás vegyes falazatú, a harmadik lakrész 1999-ben épült, csak téglából, amikor kibővítették a házat. Az impozáns terek, és a nagy belmagasság, a díszes belső és a különleges külső homlokzat, a tornyos tetővel teljesen egyedivé teszi az ingatlant. Ajánlom azoknak, akik valami különlegesre vágynak, és azoknak, akik szeretik a régi polgári stílust. 

 

Akár 3 generáció együttélésre is alkalmas lehet ez az otthon. Illetve olyan vállalkozónak, aki a lakása közvetlen közelében, mégis elkülönülten szeretné végezni a tevékenységét. Többek között rendelőt, irodát, műhelyet, raktárat, üzlethelyiséget nyithat itt, két család együttélése mellett is. Az bizonyos, hogy a 360 nm hasznos alapterület sok mindenhez adhat teret. Tekintse meg!
 

Eladó Családi ház,7 szobás,Békéscsaba, Békés megye#2932










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 20 500-2581

Gold-ing

Gold-ing ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Gold-ing által lett feladva,Békés megyéből. Az ingatlan Békéscsaba településen található meg.
A Családi ház irányára 55 000 000 .


Békéscsabai ingatlan hirdetések
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

14 600 000 | 99 m2
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

24 000 000 | 100 m2
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

62 730 480 | 90 m2
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

61 455 800 | 91 m2