Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Békéscsaba, Eladó 7 szobás Családi ház Békés megye

,Ingatlan irányár:99 000 000 (2931)
Dinamikus kereső > Családi ház > Békéscsaba


print Nyomtatás

Békéscsabai Családi ház térképen
Békéscsaba, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Békéscsaba Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Békéscsaba
Megye: Békés megye
Ingatlan irányár:99 000 000
Ingatlan alapterület: 510m2
Telek alapterület: 1100
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 0
Állapota: Felújított
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Békéscsaba településen található.

hirdetés



Békéscsabán, központ közelében, eladó egy 510 nm-es, több célra alkalmas téglaépület - intézménynek, szállodának, több generáció együttélésére -, sok extrával. 
Irányár: 99 MFt
Tel: 06 20 502 0207

Nyilvántartási szám: 6122

 

Békéscsabán, a víztorony közelében, a központ peremétől 650 méterre helyezkedik el az 510 nm-es, polgári típusú téglaépület, ami korábban iskolaként üzemelt. A telek 1100 nm-es, az udvar szilárd-burkolatú, térkövezett. 

Az L alakú épület udvar felőli oldalán 1,5 méteres tornác fut végig. Ezt középen kibővítették egy kb. 80 nm-es terasszá. Ha ez nem elég az otthoni szabadidős tevékenységekre, akkor az egész udvart fel lehet használni erre a célra, hisz le van térkövezve, olyan mint egy nagy terasz. 

 

A fedett tornácról 4 bejárat nyílik. Jelenleg 2 generációs családi házként használják, ezeknek nem csak kívülről van bejárata, hanem egymásból is nyílnak. A 3. és 4. bejárat egy kb. 50 nm-es, 4 helyiségből és egy kizárólag ez alatt elhelyezkedő kb. 40 nm-es, normál belmagasságú, száraz pincéből áll. Már csak a pince is  sok különleges lehetőséget rejt magában. Például borospincévé, szuterénné, mélygarázzsá alakítható. Az épületből pedig remek  szálloda - akár apartmanokból álló -, vagy több lakásos társasház, intézmény, például iskola, bank, orvosi rendelő illetve gyár, vagy valamilyen telephely válhat. 

 

A tetőszerkezet remek állapotban van, nagy a padlástér belmagassága, ami beépíthető, így lehet tervezni kb. még 500 nm hasznos terülttel. 

 

Az épületben újak a villany, víz és szennyvízvezetékek. 3 fázis is van, aki ipari létesítményben gondolkodik, ennek nagy hasznát veheti. 

A 60 cm vastag téglafalak kívülről 10 cm-es hőszigetelést kaptak. A külső nyílászárókat hőszigeteltre cserélték, illetve ezek cseréje folyamatban van, rövid időn belül teljes egészében meg fog valósulni. 

 

A kovácsoltvas kapu elektromos, telefonnal távolról irányítható. Az udvaron van még egy melléképület amit nyári konyhának használnak, de bármilyen hobbicélra, műhelynek, tárolónak alkalmas lehet. 

 

A belső felújítások jelentős költséggel járó kiadások voltak, amit az új tulajdonosnak már nem kell kiadni. Az esztétikai felújítások is meghaladják az átlagos felújítási költségeket. Az amerikai konyhás nappali nagyon különleges álmennyezete egy lakás árával vetekszik, a többi helyiségnél is milliós nagyságrendben áldoztak csak a mennyezeti díszítésekre.

 

A külső homlokzat márvánnyal burkolt, de a nyári-konyha padlója is márványból készült.

 

Az egyik lakás 2 szoba + nappalis, a másik 3 szoba + amerikai konyhás nappaliból áll. Külön villany és gázórával szerelték fel őket. A jelenleg tárolóknak, kamráknak használt összesen kb. 50 nm-es része a főépületnek, egy harmadik lakásnak adhat helyet, amit már saját ízléssel és igénnyel újíthat fel az új tulajdonos. 

 

Aki szeretné a vállalkozását, üzletét és a családi életét is a lehető legközelebb helyezni egymáshoz, de mégis szeparáltan, elkülönülten, külön bejárattal, saját udvarral... annak ez lehet a megfelelő választás! 

Összeköltözők figyelmébe is ajánljuk, ilyen különleges minőségű, és esztétikumú kertes ingatlant nem talál másikat! Baráti házaspárok, családok élhetnek itt kényelmesen egymás közelében, mégis szeparáltan. 

 

2021. 25. hetében a hét luxus ingatlanának választotta a Beol! 

Cserét beszámítanak. Tekintse meg!
 

Eladó Családi ház,7 szobás,Békéscsaba, Békés megye#2931










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 20 500-2581

Gold-ing

Gold-ing ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Gold-ing által lett feladva,Békés megyéből. Az ingatlan Békéscsaba településen található meg.
A Családi ház irányára 99 000 000 .


Békéscsabai ingatlan hirdetések
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

14 600 000 | 99 m2
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

24 000 000 | 100 m2
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

62 730 480 | 90 m2
Békéscsaba Családi ház Eladó

Békéscsaba Családi ház Eladó

61 455 800 | 91 m2