Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szombathely, Eladó 5 szobás Családi ház Vas megye

,Ingatlan irányár:120 200 000 (2886)
Dinamikus kereső > Családi ház > Szombathely


print Nyomtatás

Szombathelyi Családi ház térképen
Szombathely, Eladó Családi ház, ( 0 db kép )Szombathely Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Szombathely
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:120 200 000
Ingatlan alapterület: 234m2
Telek alapterület: 1096
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gáz
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort

Az Eladó Családi ház Szombathely településen található.

hirdetés



Kedves Érdeklődő! Ritka lehetőségre akadt! Eladóvá vált Szombathely közkedvelt oladi városrészének csendes mellékutcájában egy duplakomfortos, nívós, kétszintes családi ház. Ha Ön is szívesen élne ezen a környéken, de az oladi plató nem szimpatikus Önnek és belátható időn belül, az építőipari alapanyagok árának emelkedésével nem törődve, stresszmentesen szeretne beköltözni álmai otthonába, akkor ragadja meg az alkalmat, mert egyáltalán nem jellemző, hogy az Arany-patak közeléből elköltöznek a családok.

A házat a kifejezetten jó elosztása miatt legfőképpen többgyermekes családoknak ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek egymástól akár teljesen elszeparált külön élettere lehet. A közös családi, baráti együttlétekre, összejövetelekre pedig kiválóan alkalmas a konyhával egy légtérben lévő tágas étkezője, vagy a csak részben leválasztott nagyméretű nappalija, amit egy hangulatos kandalló tesz igazán egyedivé. Nekem ez külön szimpatikus, hogy egy amerikai konyhás nappalival ellentétben itt egy kellemes étkezés után senkinek nem kell a hátrahagyott mosatlanokat nézegetnie, amik ugye a háziasszonyt így is, úgy is megvárják.

Engem ezenkívül a jelenlegi tulajdonos által beépíttetett, igényes nyílászáróik és bútoraik fogtak meg, melyek természetesen a vételár részét képezik, ráadásul itt a mobil bútorok is megegyezés tárgyai lehetnek. Egyértelműen szembetűnik, hogy ebben a házban nem spóroltak az építőanyagokkal. Mindkét szinten egy-egy sokak által áhított gardróbhelyiség lett kialakítva, melyből az egyik akár egy plusz szobaként is használható. A tágas háztartási helyiségébe biztosan be fog férni az Ön mosógépe mellé egy szárítógép is, és Önnek is kényelmesen lesz helye a mosások előkészítéséhez, a vasaláshoz és tároláshoz.

Az újépítésű ingatlanokkal ellentétben itt a kamrahelyiségről sem kell lemondania, sőt rendkívül kényelmes méretével várja, hogy Ön a család részére nélkülözhetetlen élelmiszerekből és alapanyagokból betárazzon, hogy a folyamatos áremelkedések és az esetleges élelmiszerhiány miatt ne kelljen bosszankodnia. Ha szívesen készít saját szörpöket, lekvárokat, kompótokat, azoknak is bőven lesz helye a kamra készen kapott polcain.

A család életének komfortosságát szolgálva mindkét szinten ki lett alakítva egy fürdőszoba, ahol a kényelmes sarokkádak és a WC-k mellé zuhanykabinok is be lettek építve, hogy mindenkinek a kedvére legyen téve. Ráadásul a tetőtéri fürdőszoba sarokkádjából a felhőkben, vagy a csillagokban is gyönyörködhet. Emellett a ház kuriózuma egy hangulatos szabadidős helyiség, ahol akár az egész család együtt sportolhat, kikapcsolódhat. Fitness edzés, vagy kardio? Jóga, vagy pilates? Darts, csocsó, vagy billiárd? Infraszauna , vagy finnszauna, vagy mindezek együtt is megférnek? A döntés az Önöké!

Amennyiben Ön a vállalkozása telephelyét tudná itt elképzelni, szintén kényelmesen megvalósítható. Az otthonával egy helyen, hogy ezzel komoly bérleti költségeket spóroljon meg.

Ne habozzon megtekinteni ezt a lehetőségekben gazdag családi házat, mely a frekventált helyének és egy, a lakóterektől teljesen elszeparált helyiségének köszönhetően kiválóan alkalmas ügyvédi, vagy könyvelő irodának, kozmetikának vagy kutyakozmetikának, fodrászatnak, műkörmös, vagy pedikűr szalonnak.

Ha Önök nem éppen vállalkozó típusok, akkor pedig csupán e helyiség bérbeadásából fix havi bevétellel számolhatnak.

Az étkezőből az egyik, közel 12 nm-es teljesen fedett teraszra léphetünk ki, ami kellemes családi, baráti beszélgetések, esti sörözgetések, borozgatások, koktélozások helyszíne lehet, vagy csupán élvezetes reggeli kávézásokra is kiválóan alkalmas. A teraszról a részben parkosított intim kertre látunk, ahol szeretteikkel együtt sütögethetnek, bográcsozhatnak a friss levegőn. A ház mögött pedig egy plusz térkövezett grillező rész is kialakításra került.

A gyerekek is hasonlóképpen élvezni fogják a nagyméretű udvar előnyeit, mert itt hátul bőven lesz hely a medencéjüknek, homokozójuknak, trambulinjuknak. Mindezek, valamint a kerti szerszámok és biciklik tárolására pedig egy kerti tároló is a vételár részét képezi.

A telek leghátsó, szomszéd nélküli részén pedig egy fém kerítéssel kutyák tartására, vagy akár tenyésztésükre is alkalmas kenneles terület van jelenleg leválasztva. Ezt a részt megszüntetve a ház nagyméretű udvara akár egy vendégház építésére és üzemeltetésére is alkalmas lehet.

A családi ház előtt az utcában ingyenes a parkolás, de bármikor kényelmesen bejárhat a házzal egybeépített, szekcionált kapuval működő, telekhatáros dupla garázsba és kedvenc autóját teljes biztonságban tudhatja, valamint nyáron a hűvösből, télen pedig a melegből indulhat bárhova.

Ha nem akar autóba ülni, gyalogosan is az otthonuk közelében lesznek élelmiszer boltok, pizzériák, benzinkút, gyógyszertár, autómosó, autószervíz, posta. Az iskola, az óvoda, az orvosi rendelők, virágbolt, cukrászda és egy edzőterem is szintén percek alatt elérhetőek.

Ha szimpatikus Önöknek ez a meglehetősen ritka ajánlat, akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről, hiszen biztosan

másnak sem fogja elkerülni a figyelmét!

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlata közül, egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önöknek legmegfelelőbbet, úgy hogy Önöknek ezért akár egy lépést sem kell tenniük.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára!

 

Eladó Családi ház,5 szobás,Szombathely, Vas megye#2886










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Szombathely településen található meg.
A Családi ház irányára 120 200 000 .


Szombathelyi ingatlan hirdetések
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

48 000 000 | 120 m2
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

49 789 000 | 82 m2
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

49 900 000 | 82 m2
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

69 900 000 | 165 m2