Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szálka, Eladó 5 szobás Családi ház Tolna megye

,Ingatlan irányár:30 000 000 (2885)
Dinamikus kereső > Családi ház > Szálka


print Nyomtatás

Szálkai Családi ház térképen
Szálka, Eladó Családi ház, ( 0 db kép )Szálka Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Szálka
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:30 000 000
Ingatlan alapterület: 150m2
Telek alapterület: 5113
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Állapota: Felújítandó
Építés módja: Vályog
Komfort fokozat: Dupla komfort

Az Eladó Családi ház Szálka településen található.

hirdetés



Érdekli a falusi turizmus? Maga mögött hagyná a várost? Nyugalomra vágyik? Visszatérne a természethez és ideális helyet keres hozzá? Ebben az ingatlanban a felsoroltak közül mind benne van, ha szeretné, akár egyszerre is.

A telken 2 különálló ház található, ezek közül az utcafronti ingatlan "táj jellegű" minősítést is kapott, ráadásul kora és jellegzetességei miatt már-már műemlék kategóriába sorolható. Jelenlegi lakója a hátsó részt használja, ahol már több generáció is felcseperedett. Ebben az épületben az építési módnak megfelelő jellegű, 3 egybenyíló szoba helyezkedik el. A melléképületeket az évtizedek során folyamatosan kiválóan hasznosították: megtalálható itt istálló, pince, pajta, baromfi-, disznóól, ráadásul ezek mindegyike szinte eredeti állapotában.

Szálka falu a környékének ékszerdoboza. Minden megtalálható itt, ami a falusi turizmushoz kell. Táj-jellegű házak, csend, helyi különlegességek, mindez ötvözve a modern kor vívmányaival, hiszen a falu közvetlen határában található két, völgyzáró gáttal kialakított, csodálatos tó is! A tavak mindegyike kiválóan alkalmas horgászatra, a nagyobb felületű tavat pedig egy igen jól felszerelt stranddal látták el. Szálkán több remek vendéglátóegység is működik, véleményem szerint itt található a környék egyik legjobb prémium kategóriás étterme is. A falu szomszédságában terül el a Lajver Borbirtok prémium vendéglátó helye is, ami a 2021-es "X-faktor" válogatási helyszínéül szolgált.

Az ingatlan óriási telke és a vályogház kínálta lehetőségek szinte korlátlanok. Kialakítható itt egy őseink módszerével, a lélegző vályoggal épült, csodálatos, több generációs lakóház modern terekkel, ami tökéletesen megfelel a természettel való együttélés minden kritériumának.

Méretei, elhelyezkedése miatt a falusi turizmus egy kiemelkedő gyöngyszeme lehet, például egy prémium kategóriás vendéglátó hely, ami lehetőséget ad a nyüzsgő városokból visszatérni a falu nyugalmába. Gyermekek táboroztatásra is alkalmas, ahol közelebb hozhatjuk a természethez a tőle egyre inkább eltávolodó fiatalokat. 

A fent felsorolt lehetőségek csak az én fantáziámban létező tervek, viszont ha Ön is elképzelte magát itt és ötlete van az ingatlannal kapcsolatban, akkor hívjon minél előbb! Ez egy egyedülállóan ritka ajánlat, ne maradjon le róla!

Eladó Családi ház,5 szobás,Szálka, Tolna megye#2885










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Szálka településen található meg.
A Családi ház irányára 30 000 000 .


Szálkai ingatlan hirdetések
Szálka Családi ház Eladó

Szálka Családi ház Eladó

30 000 000 | 150 m2