Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szentendre, Eladó 5 szobás Családi ház Pest megye

,Ingatlan irányár:140 000 000 (2789)
Dinamikus kereső > Családi ház > Szentendre


print Nyomtatás

Szentendrei Családi ház térképen
Szentendre, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Szentendre Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Szentendre
Megye: Pest megye
Ingatlan irányár:140 000 000
Ingatlan alapterület: 249m2
Telek alapterület: 953
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2
Fűtés: Gáz
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Szentendre településen található.

hirdetés



Befektetők, nagycsaládosok, kétgenerációs családok számára ajánlom az alábbi ingatlant!

Csendes, nyugodt környéken keres ingatlant? Fontosak Önnek a világos, élhető terek? Igényli a nyugalmat, a békességet, de nem akar elszakadni főváros adta lehetőségektől? Saját részre, vagy befektetésre keres ingatlant? A tágas, szépen rendezett kert, vagy a jó elosztású ingatlan a fontosabb? Akkor itt nem kell választania!

Eladó Szentendre csendes, nyugodt utcájában, egy jó állapotú, nettó 187,5 nm (bruttó 240 nm), 5 + 2 félszobás, 1980-ban épült, tégla építésű, 953 nm-es telekkel rendelkező családi ház.

KERT:
A kert mérete kb. 770 nm, ami hihetetlenül gondozott, a fű rendszeresen nyírva van, a gyümölcsfák (s.barack, cseresznye, alma, meggy, körte) folyamatosan metszve, karban van tartva. Az öntözést automata öntözőrendszer biztosítja, a világítás szintén automata. A kertben megtalálható még: kinti étkezésre, beszélgetésre alkalmas szaletli, bográcsozó hely, fúrt kút és egy lakhatásra jelenleg nem alkalmas, a fedett terasz felét beleszámolva, kb. 40 nm-es kis ház. Ezt a tulajdonos jelenleg tárolásra használja. Különlegesség, hogy kialakítottak egy szikkasztót, ami a csapadékvizet gyűjti össze és ezt is öntözésre használják. Az előkertben készítettek egy kerti csapot, aminek a vize ivóvíz minőségű. A kerti kapu automata, valamint elektromosautó töltő is megtalálható.

HÁZ:
FÖLDSZINT:
Az ingatlanba egy fedett teraszon keresztül vezet út, belépve az előszobában találjuk magunkat, rögtön jobbra egy zuhanyzós, WC-vel szerelt fürdőszoba helyezkedik el. Ez kiválóan alkalmas lehet vendég WC-nek, pl egy teraszon eltöltött kellemes beszélgetés, borozgatás vagy kerti sütögetés, grillezés alkalmával. A bejárattól balra egy jelenleg befejezetlen szobát találunk, ahova a 2 rétegű műanyag nyílászárókat betették, de egy festés és egy burkolás még javasolt. Ezt igény szerint a tulajdonos megcsinálja. Az előszobán tovább haladva jobbra nyílik egy tágas, ablakos, káddal rendelkező, WC-s fürdőszoba. Itt bőven elfér egy mosógép és akár egy szárítógép is. Ezzel a helyiséggel szemben van egy világos, tágas szoba, aminek az ablakai az utcafronti kertrészre néznek, a fűtését radiátorral és a konyhával közös falban lévő cserépkályhával is meg tudjuk oldani. Ebből a helyiségből kilépve balra helyezkedik el a világos, ablakos, teljesen felszerelt (mosogatógép, villany + gáztűzhely, villanysütő, hűtő), étkezős konyha. A szobával közös falban lévő cserépkályhába itt tudunk begyújtani. Innen elérhető, egy csodás kilátást biztosító, kertre néző, nagyon kis hangulatos nappali rész. Itt is találunk egy cserépkályhát, amivel a kellemes hőmérsékletet tudunk teremteni, valamint hangulatos fényviszonyok és egy finom tea mellett nézhetjük a kertben lévő hóesést. Ezen a szinten még kialakítottak egy fél szobát, ami akár dolgozónak, vendégszobának vagy gardróbnak is használható. Ez a helyiség mellől egy tágas csigalépcsőn vezet az út az emeleti és a pince szintre.

EMELET:
Felérve a földszintről balra egy dolgozó sarok lett kialakítva, jobbra pedig a közlekedőt találjuk. A közlekedőből nyílik egy kertre néző hálószoba, egy tágas, világos, kádas, WC-vel felszerelt fürdőszoba, valamint a folyosó végén két darab, egyforma méretű, kis erkéllyel rendelkező, utcafrontra néző szoba. Ennek a különlegessége, hogy a válaszfal kiszedhető, ezáltal egy nagyobb, tágasabb szobát kaphatunk.

PINCE:
A csigalépcsőn leérve egy kisebb közlekedőbe érkezünk, ahonnan 3 helyiség is nyílik. Itt található a kazánház, ahol egy gázkazánt és egy bojlert helyeztek el. Rögtön mellette van egy akár szuterén szobának is használható, ablakos, 15,5 nm-es helyiség, ez mellett, pedig egy hangulatos, tágas tároló található.

HELYISÉGLISTA:
PINCE:
-Kazánház: 3,1 nm
-Tároló: 11,8 nm
-Tároló: 15,5 nm

FÖLDSZINT:
-Terasz: 22 nm
-Előszoba: 8,5 nm
-Fürdőszoba: 1,3 nm
-Fürdőszoba: 6,6 nm
-Konyha + étkező: 12,3 nm
-Szoba: 6,2 nm
-Nappali: 21,6 nm
-Szoba: 24,3 nm
-Szoba: 7,5 nm

EMELET:
-Dolgozó sarok: 4,8 nm
-Szoba: 16 nm
-Előtér: 16,6 nm
-Fürdő: 8,8 nm
-Szoba: 11,4 nm
-Szoba: 11,4 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
A házat 1980-ban építették, eredetileg az ún. „Kádár kocka” stílusban. Az alapja vasalt betonalap, a falak 40cm vastag téglából készültek. A szintek között betonfödém, míg a tetőtérben fa födém található. 1995-ben a teljes házat felújították és hozzáépítettek. Ekkor 15cm-es szigetelést tettek kívülre, a villanyvezetékeket rézre, ezen kívül a víz, gáz és csatorna vezetékeket is kicserélték. A ház teljesen új tetőt kapott, beleértve a szerkezetet és a héjazatot is kicserélték, utóbbi agyagcserepet kapott, valamint 30 cm-es födémszigeteléssel látták el. 10 éve új, kétrétegű műanyagablakokat rakattak be és mindenhol redőnnyel szerelték. A tetőablakoknak fa nyílászárót használtak. A kéményeket kibéleltették. A fűtésről gázkazán gondoskodik, de a hidegburkolatok alatt padlófűtés található. A meleg vizet a gazkazán mellett lévő bojlerből nyerjük. A biztonságról a házon lévő kamera gondoskodik, ezen felül videós kaputelefon áll a rendelkezésre. Az ingatlan egy vízórával rendelkezik.
A gázfogyasztást az alábbiak szerint fizethetjük, átalány formájában kb 15.000 ft/hó, fogyasztás alapján természetesen függ az ott lakók számától, de télen kb 30.000 ft/hó, nyáron 1.000 ft/hó. A villany beolvasásos, az utolsó egy év átalányát számolják, ami kb 8.000 ft/hó jelenleg. A hideg víz és szennyvíz havi díja 10.000 ft. A telekommunikációt a Telekomon keresztül igényelhetjük. Az ingatlan éves építményadója 48.000 ft/év. A ház keleti-nyugati fekvésű.

KÖRNYÉK:
A környék nyugodt, elég közel van a fő út, de ennek ellenére meglehetősen csendes. Innen elég hamar beérhetünk a fővárosba akár autóval, akár tömegközlekedéssel.
A legközelebbi: óvoda 669 méterre, egészségügyi intézmény 1.984 méterre, általános iskola 411 méterre, bevásárlóközpont 4.790 méterre, középiskola782 méterre található.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
A legközelebbi buszmegálló 158 méterre, HÉV megálló 4 percre található, amikkel gyorsan és könnyen elérhető a Főváros.
Szentendre legfontosabb útvonala a 11-es főút, mely a város teljes területén végighúzódik észak-déli irányban, a Dunakanyar körút formájában szelíd ívben megkerülve a történelmi belvárost; Budapest és a Duna-kanyar felől is ezen az úton érhető el a legegyszerűbben. Ebből az útból ágaznak ki a Szentendrét érintő alacsonyabb rendű utak is a Pilis és a Visegrádi-hegység települései felé: Pomázra az 1112-es, Pilisszentlászló-Visegrád felé az 1116-os, a Skanzen felé a 11 112-es illetve Budakalászon és Ürömön át Budapest széléig az 1108-as út. A város legészakibb részén egy kompjárat is indul a Szentendrei-Duna túlpartján, a Szentendrei-szigeten fekvő Szigetmonostor irányában, a kompot a 11-es út felől a 11 308-as, az átellenes oldalon pedig a 11 307-es út szolgálja ki (utóbbi a Szentendrei-sziget fő útjának számító 1113-as útba csatlakozik bele).
A városba a H5-ös HÉV közlekedik, Budapestről, a Batthyány térről. A végállomásról a Volánbusz helyközi járataival egyéb városokba, községekbe lehet eljutni (például Leányfaluba, Tahitótfalura, Pócsmegyerre, Visegrádra, Esztergomba stb.).
Parkolni a ház előtt is lehet akár több autóval, de a fedett kocsibeálló is rendelkezésre áll a telken belül.

AJÁNLOM:
Az ingatlant kifejezetten ajánlom befektetőnek, ugyanis a telken lévő két ház átalakításával, és a közlekedésnek köszönhetően egy szuper kis panziót, vendégházat, szálláshelyet lehet kialakítani belőle.
Ajánlom nagyobb, több fős családok számára, hiszen a ház mérete lehetővé teszi a kényelmes elhelyezkedést, ebből adódóan akár két generáció együttélésére is kifejezetten alkalmas lehet. Nem is beszélve a telek végén álló kis ház hasznosításáról.

Az ár irányár, jöjjön és tegyen egy ajánlatot!

CSOK és egyéb állami támogatások igénybe vehetők, irodánk ebben is áll a rendelkezésére.

Amennyiben elnyerte tetszését a képek és a leírás kombinációja, ne habozzon, tárcsázza a telefonszámom és nézzük meg együtt!

Ki lehet hagyni, de nem érdemes!
Szép napot kívánok!

 


AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Eladó Családi ház,5 szobás,Szentendre, Pest megye#2789










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 213-5962

Szabó Ingatlan

Szabó Ingatlan ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Szabó Ingatlan által lett feladva,Pest megyéből. Az ingatlan Szentendre településen található meg.
A Családi ház irányára 140 000 000 .


Szentendrei ingatlan hirdetések
Szentendre Családi ház Eladó

Szentendre Családi ház Eladó

54 900 000 | 85 m2
Szentendre Családi ház Eladó

Szentendre Családi ház Eladó

174 900 000 | 237 m2
Szentendre Családi ház Eladó

Szentendre Családi ház Eladó

69 900 000 | 85 m2
Szentendre Családi ház Eladó

Szentendre Családi ház Eladó

141 950 000 | 116 m2