Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Székesfehérvár, Eladó 2 szobás Lakás Fejér megye

,Ingatlan irányár:50 900 000 (2354)
Dinamikus kereső > Lakás > Székesfehérvár


print Nyomtatás

Székesfehérvári Lakás térképen
Székesfehérvár, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Székesfehérvár Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Székesfehérvár
Megye: Fejér megye
Ingatlan irányár:50 900 000
Ingatlan alapterület: 79m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirko
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Székesfehérvár településen található.

hirdetés



Székesfehérváron, Öreghegy szívében eladó egy pazar tájolással és páratlan kilátással rendelkező, egész nap fényárban úszó, remek beosztású, egyedi kialakítású 79.4 m2-es, 2+ fél szobás tetőtéri tégla lakás. Az ingatlan elosztása: előszoba, nappali, konyha-étkező, kamra, 1 szoba + 1 fél szoba, kádas fürdőszoba dupla mosdóval és bidével, WC+kézmosó külön helyiségben.
Buszmegálló a közvetlen közelben, parkolni a társasház zárt, gondozott, dísznövényekkel beültetett udvarában lehetséges. A lakáshoz saját használatú kertrész nem tartozik.

Az Épületről:
Az ingatlan egy 1970-es években épült, folyamatosan karbantartott kétszintes társasház 2. emeleti zárószintjén található, ezen a szinten ez az egyetlen lakás (lift nincs). Az épületben mindössze 5 család él, a lakóközösség kifejezetten összetartó, minden szomszéd rendkívül kedves és segítőkész. A lépcsőház tiszta, rendezett, az alagsorba vezető lépcső alatt pedig akár kerékpár, babakocsi elhelyezésére is van lehetőség. A fenntartási költségek kedvezőek: a lakás közös költsége 8.000 Ft/hó, minden egyéb fogyasztás elszámolása egyedi mérés alapján történik.


A Lakásról:
Az ingatlan 1992-ben, a társasház fél tetőterének beépítésével került kialakításra, a másik fél tetőteret azóta is csak tárolásra használják. A lakást K-D-Ny-i tájolásának köszönhetően körbejárja a nap, így reggeltől estig rendkívül világos. A hagyományos tetőtér beépítésektől eltérően minden ablak homlokzati, nincsenek tetőablakok, így a terek jól kihasználhatóak, és még a kilátásban is gyönyörködhetünk. Az egyedi tervezésnek köszönhetően a belső térérzet tágasságát tovább fokozza, hogy szinte minden helyiségben emelt belmagasságú részek is kialakításra kerültek. A padlóburkolat a szobákban laminált padló, az előszobában, a fürdőszobában, a konyhában és kamrában pedig jó állapotú hidegburkolat.

Minden ablak 3 rétegű műanyag, valamennyi redőnnyel, rovarhálóval ellátott. A beltéri ajtók tömör fenyőből készültek, melyek harmonizálnak a mennyezet lambéria borításával. A melegvíz ellátásról, valamint a fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A lakás légkondicionált, a Gree típusú inverteres klíma igény szerint fűtésre is alkalmas. A beépített IKEA konyhában Electrolux és AEG készülékek segítenek elmerülni a főzés örömeiben, a hozzávalók tárolásáról pedig egy különálló kamra gondoskodik. További tárolási lehetőséget nyújt még a lakás felett található padlás, mely a szemközti padlástér felől közelíthető meg.

A lakás tartozéka, és így a vételár részét képezi a konyhabútor a beépített készülékekkel, valamint a fürdőszoba beépített berendezése. A lakásban található további bútorok, berendezési tárgyak és dekorációk külön megállapodás tárgyát képezhetik.
Csok, Babaváró igényelhető rá.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

 

-Hitel és Csok ügyintézés egyhelyen.

 

Intor Ingatlan - Otthont biztonságban

Eladó Lakás,2 szobás,Székesfehérvár, Fejér megye#2354










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 635-9715

Intor Ingatlan

Intor Ingatlan ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Intor Ingatlan által lett feladva,Fejér megyéből. Az ingatlan Székesfehérvár településen található meg.
A Lakás irányára 50 900 000 .


Székesfehérvári ingatlan hirdetések
Székesfehérvár Lakás Eladó

Székesfehérvár Lakás Eladó

72 000 000 | 79 m2
Székesfehérvár Lakás Eladó

Székesfehérvár Lakás Eladó

52 800 000 | 57 m2
Székesfehérvár Lakás Eladó

Székesfehérvár Lakás Eladó

48 900 000 | 62 m2
Székesfehérvár Lakás Eladó

Székesfehérvár Lakás Eladó

33 620 000 | 54 m2