Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Biatorbágy, Eladó 6 szobás Lakás Pest megye

,Ingatlan irányár:114 990 000 (2345)
Dinamikus kereső > Lakás > Biatorbágy


print Nyomtatás

Biatorbágyi Lakás térképen
Biatorbágy, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Biatorbágy Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Biatorbágy
Megye: Pest megye
Ingatlan irányár:114 990 000
Ingatlan alapterület: 152m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort

Az Eladó Lakás Biatorbágy településen található.

hirdetés



Családosok, családalapítás előtt állók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Fontosak Önnek a tágas, élhető terek? A kiváló közlekedést vagy inkább a jó lokációt részesíti előnyben? Élhető kertrészre vágyik? Nem szeretne elszakadni a fővárostól? Akkor ne is keresse tovább, nálunk megtalálta!

Eladó Biatorbágyon, közel a központhoz, egy 152 nm-es, (125,63 nm lakás + 16,20 nm garázs + 12,7 nm terasz fele és a 8,21 nm-es erkély fele), kétszintes, 6 szobás, új építésű, cirka 100 nm-es kertrésszel rendelkező sorházi lakás.

LAKÁS:
Az ingatlan egy 2022-ben befejeződő, 3 lakásos sorház középső lakása. A lakáshoz a telek elején lévő kertkapun keresztül vezet út, ahonnan nyílik az egy autó tárolására alkalmas garázs és az ingatlan főbejárata.
Belépve rögtön az előtérben találjuk magunkat, amiből nyílik a tágas, étkezővel ellátott, amerikai konyhás nappali. Ennek a helyiség végéből van a kijárat a teraszra és a kertbe. A nappaliból érhető el még, egy szoba, a fürdőszoba, a mellékhelyiség, illetve egy lépcsőn keresztül, innen érhető el a felső szint.
Felérve a lépcsőn az előtérben találjuk magunkat. Ennek a végén helyezkedik el, egy gardrób helyiséggel ellátott hálószoba. Az előtérből nyílik még a különálló fürdő és WC, jobbra és balra 1-1 szoba és egy gardrób szoba, amit akár rendes szobának is használhat a kedves tulajdonos. A jobb oldali hálószobából tudunk kijutni az erkélyre.

HELYISÉGLISTA:
FSZ:
-Előtér: 1,32 nm
-Nappali + Konyha + Étkező: 36,24 nm
-Fürdőszoba: 5,22 nm
-WC: 1,76 nm
-Szoba: 9,00 nm
-Garázs: 16,20 nm
-Terasz: 12,70 nm

EMELET:
-Előtér + lépcsőház: 14,7 nm
-Előtér: 1,32 nm
-WC: 1,76 nm
-Fürdőszoba: 5,22 nm
-Szoba: 11,61 nm
-Szoba: 12,00 nm
-Szoba: 11,31 nm
-Gardrób: 5,47 nm
-Gardrób/szoba: 8,70 nm
-Erkély: 8,21 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
Az épület alapja 50cm-es sávos betonalap. A falak 30-as Porotherm téglából készültek, amik 15 cm-es külső szigetelést kapnak. A belső válaszfalak 10-es Porotherm téglából fognak állni. A födém monolit vasbetonfödémből készül.
A szintek között monolit vasbeton szerkezetű lépcsők lesznek kialakítva.
Az ablakok 3 rétegű, műanyag nyílászárók lesznek, a beltéri ajtók egyedi vagy típus szerkezetű váztáblázatos tömör natúr fa ajtók.
A lapostető dőlésszöge 2 fok, így a csapadék könnyen le tud folyni. A tető horganyzott trapézlemez acélszerkezetű rácsostartóval, horganyzott acél szerkezettel. Felette van egy 5 cm-es hőszigetelés, 1 réteg S-Felt A-300 védőréteg és zárásként 1 réteg Sikaplan® G-18 vízszigetelő lemez.
A lakás melegét egy 16KW- os hőszivattyú biztosítja a mennyezet hűtést és a padlófűtést, valamint a melegvíz ellátást. Ezen felül az ingatlant 5 KW-os napelemmel látják el, ami még gazdaságosabbá teszi fenntartását. A hideg - meleg burkolatokat, szanitereket, csaptelepeket és a belső nyílászárókat az ár 3 000 000 Ft-ig tartalmazza. A garázsajtó és a kerti kapu nyitását zárását egy motoros kapu működteti. Az ingatlan belmagassága mind a két szinten egyforma.

KÖRNYÉK:
Az ingatlan Biatorbágy Szarvasugrás városrészén helyezkedik el. Előnye, hogy a környéken minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez kell. A legközelebbi óvoda 1134 méterre, a legközelebbi általános iskola1559 méterre, a legközelebbi bevásárlóközpont 3510 méterre, a legközelebbi buszmegálló 446 méterre található, de a Csodaszarvas utca elején található az Aldi és a Penny market is.

PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS:
Parkolni a garázson kívül akár az utcán is lehet ingyenesen.
Közlekedés szempontjából is kiváló helyen helyezkedik el az ingatlan, Északnyugatról Herceghalom határolja, amely 1984-ig hozzá tartozott; további szomszédai északról Páty, északkeletről Budakeszi, keletről Budaörs, délkeletről Törökbálint és Érd, délről Sóskút, nyugatról pedig a Fejér megyei Etyek. Autóval 5 perc alatt elérhető az M1-es autópálya, amivel akár Budapestre, akár Hegyeshalom felé tudunk utazni.
Központján a 8101-es út halad végig, amelyből Sóskút–Érd felé a 8104-es út ágazik ki; Etyekkel és Alcsútdobozzal a 8106-os út kapcsolja össze.
A hazai vasútvonalak közül Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal halad át a településen. Biatorbágy vasútállomás 1977 óta a település északi szélén helyezkedik el, ami 2,2 km-re van a háztól. Budapest megközelíthető a 760 és a 763-as buszokkal Bicske – Etyek – Biatorbágy – Budapest útvonalon.

Ajánlom:
A ház kiváló lehetőség nagycsaládosoknak, többgenerációs családoknak, családalapítás előtt állóknak, akik igénylik a tágas tereket. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás Biatorbágy!

Ha ilyen ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.

HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

 

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Eladó Lakás,6 szobás,Biatorbágy, Pest megye#2345










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 213-5962

Szabó Ingatlan

Szabó Ingatlan ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Szabó Ingatlan által lett feladva,Pest megyéből. Az ingatlan Biatorbágy településen található meg.
A Lakás irányára 114 990 000 .


Biatorbágyi ingatlan hirdetések
Biatorbágy Lakás Eladó

Biatorbágy Lakás Eladó

114 990 000 | 152 m2