Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Göd, Eladó 4 szobás Lakás Pest megye

,Ingatlan irányár:92 990 000 (2344)
Dinamikus kereső > Lakás > Göd


print Nyomtatás

Gödi Lakás térképen
Göd, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Göd Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Göd
Megye: Pest megye
Ingatlan irányár:92 990 000
Ingatlan alapterület: 99m2
Telek alapterület: 250
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0

Az Eladó Lakás Göd településen található.

hirdetés



!NÉZZE MEG A BEMUTATÓ VIDEÓT!

Csendes, nyugodt környéken keres ingatlant a családjának? Igényes és jól berendezett, hangulatos otthont keres? Igényli a nyugalmat, a békességet, de nem akar elszakadni főváros adta lehetőségektől? A szépen rendezett kert, vagy a jó elosztású ingatlan a fontosabb? Itt nem kell választania! Amennyiben felkeltette érdeklődését olvassa tovább!

Kizárólagos hirdetés CSAK a Mi kínálatunkban!

GÖDÖN, az OÁZIS lakóparkban ELADÁSRA kínálunk egy 2018-ban átadott, 99 nm-es (az erkély és a terasz felével), 250 nm-es telekterületen, ÚJSZERŰ, téglaépítésű, 2 szintes, 4 szobás, erkélyes, teraszos, duplakomfortos, rendezett, szép kerttel rendelkező családi ház! A házhoz tartozik egy udvari kocsibeálló, valamint egy kis tároló is.

Lakás:
Az ingatlanba az elektromos kapun keresztül juthatunk be. Az új otthona, kiváló minőségben épült és az alábbi elrendezéssel került megépítésre. A biztonsági bejárati ajtón belépve az előtérben találjuk magunkat jobbra egy zuhanyzós fürdőszoba található. Tovább haladva a jól felszerelt konyha található ahonnan a teraszos, étkezős nappaliba érünk. Az emeletre a bejárati ajtó melletti lépcsőn keresztül juthatunk fel. Itt megtalálható a 3 hálószoba, valamint egy kádas fürdőszoba.

Helyiséglista:
Nappali: 23,06 nm
Konyha: 6,98 nm
Kamra: 2 nm
Zuhanyzós fürdőszoba: 3,18 nm
Előszoba: 2,71 nm
Közlekedő: 2,85 nm
Fürdőszoba: 5,58 nm
Szoba: 10,66 nm
Szoba: 12,72 nm
Szoba: 12,26 nm
Lépcsőtér: 4,25 nm
Terasz: 22,65 nm
Erkély: 3,60 nm

Műszaki állapot:
Az ingatlan esztétikailag és műszakilag is kifogástalan állapotban van. Így a ruháin és személyes tárgyain kívül szinte semmi más nem kell a beköltözéshez. A szobák laminált parkettával lettek burkolva, a többi helyiség pedig járólapos. A házban minőségi műanyag, dupla üveges, elektromos, illetve sima redőnnyel ellátott ablakok vannak. A konyha kiválóan felszerelt, többek között kerámiás főzőlap, sütő, pára elszívó, mosogatógép, hűtő került beépítésre. A biztonságért az előszobában található érintő képernyős riasztó, kamera, mozgásérzékelő, illetve a biztonsági bejárati ajtó gondoskodik. A kaputelefon is rendelkezik kamerával. Hűtő, fűtő klíma van a lépcső-feljárónál ezen kívül pedig gázcirkó fűtés biztosítja a meleget, melynek átalány díja hozzávetőlegesen 40.000 Ft (ebbe beletartozik a víz és csatorna díj, valamint a szemét szállítás is).
A kertben automata Gardena öntözőrendszer könnyíti a kerti munkát. Kikapcsolódásra pedig a 22 nm-es terasz áll a rendelkezésünkre, ahol grillezésre is van lehetőség. Tökéletes választás lehet egy kellemes nyári estén.
Belmagasság: 2,64 m.

Környék:
A lakópark nagyon jó lehetőségekkel rendelkezik, többek között vannak kisboltok, szépségszalonok, kondi park, bölcsőde, teniszpálya, játszótér, golfpálya, termálfürdő, egészségház (fogorvos, háziorvos, gyermekorvos, védőnő) kiépített kerékpárút a lakópark körül, valamint több hektáros zöldövezet teszi kellemesebbé a lakópark látványát.

Közlekedés:
A lakóparkon belül rendszeres buszjárat közlekedik. Autóval pedig az M2-es autópályán keresztül könnyű a közlekedés Budapest felé.

Ajánlom:
Ajánlom olyan családosoknak, akik szeretnének egy letisztult, igényesen berendezett, házban lakni családias környezetben! Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék, ahol magába szippantja a friss levegőt és hallgatja a madarak csicsergését.

Ha ilyen lakást keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

Eladó az Ön lakása is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?
ELADJUK AZ ÖN LAKÁSÁT is!

Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Kellemes napot!

Eladó Lakás,4 szobás,Göd, Pest megye#2344










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 213-5962

Szabó Ingatlan

Szabó Ingatlan ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Szabó Ingatlan által lett feladva,Pest megyéből. Az ingatlan Göd településen található meg.
A Lakás irányára 92 990 000 .


Gödi ingatlan hirdetések
Göd Lakás Eladó

Göd Lakás Eladó

71 500 000 | 117 m2
Göd Lakás Eladó

Göd Lakás Eladó

71 500 000 | 117 m2
Göd Lakás Eladó

Göd Lakás Eladó

92 990 000 | 99 m2