Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Debrecen, Eladó 3 szobás Lakás Hajdú-Bihar megye

,Ingatlan irányár:55 000 000 (1965)
Dinamikus kereső > Lakás > Debrecen


print Nyomtatás

Debreceni Lakás térképen
Debrecen, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Debrecen Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Debrecen
Megye: Hajdú-Bihar megye
Ingatlan irányár:55 000 000
Ingatlan alapterület: 110m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Debrecen településen található.

hirdetés



Eladásra kínálok Debrecen belvárosához közel, egy 2 szintes műemlékházban található 110 m2-es lakást. A lakás felújítás alatt áll, a képeken is látható, igény esetén egy hónap alatt beköltözhető.
Befektetőknek nagyszerű lehetőség, mert a nagy előtérből nyíló külön bejárattal ellátott három szoba, melyek fürdőszobával és mellékhelyiségekkel is rendelkeznek, önálló életteret biztosít több ember számára, tehát több személynek is kiadható a lakás, magasabb haszonnal.
Irodai munkára is alkalmas az ingatlan, melyhez földszinti elhelyezkedése is kiváló.
A világos és nagyméretű szobákban több íróasztal is elfér és még a szekrényeknek is marad hely az iratok tárolására. Az előtérben elhelyezhet egy nagyobb méretű ülő garnitúrát, amely az ügyfeleinek nyújt kényelmet, a várakozási idő kitöltéséhez.
Nagycsaládosok részére azért is jó választás a lakás optimális elrendezése mellett, mert néhány perc séta alatt elérhető a környéken az óvoda, általános-és középiskola egyaránt.
A házzal szemben, az út túloldalán van a város egyik legjobb középiskolája, ahol adott a lehetőség többféle sportolásra is. Hogy ez mekkora előny egy szülőnek?
A gyerekek reggeli szállításához nem kell az autóját igénybe venni, rengeteg időt megspórol és kimarad a reggeli csúcsforgalomból.
Engem magával ragadott a lakás hangulata és pozitív kisugárzása, de az is elvarázsolt, hogy a ház, zárt udvarában kialakítottak egy fás-virágos kis parkot, amiben ráadásul még egy nagyon aranyos kis játszótér van.
Biztonságban játszhat a gyerek, az utcai forgalomtól teljesen védett helyen.
Családi-baráti rendezvényekre is van a lakásban bőven hely. Az előtér kialakítható ebédlőnek, nappalinak. De ha ezt nem akarná, akkor a konyhában is körbe lehet ülni kényelmesen, egy hatszemélyes asztalt. A lakás vastag falai és műanyag nyílászárói, télen jól tartják a meleget, amelyről a gázkazán gondoskodik. Nyáron pedig a klíma teszi elviselhetővé a hőséget.
A szobák parkettások, míg a konyha, fürdőszobák, WC-k, az előszoba és a nappali, járólappal burkoltak. Az ingatlan előtt van a troli és autóbusz megálló, és pár percen belül találhatók boltok és gyógyszertár is.
Ha önnek is felkeltettem a hirdetésemmel a figyelmét, hívjon és legyen az elsők között, aki megnézi és megveheti ezt a fantasztikus ingatlant!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Eladó Lakás,3 szobás,Debrecen, Hajdú-Bihar megye#1965










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Hajdú-Bihar megyéből. Az ingatlan Debrecen településen található meg.
A Lakás irányára 55 000 000 .


Debreceni ingatlan hirdetések
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

39 900 000 | 49 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

70 000 000 | 145 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

66 900 000 | 105 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

36 500 000 | 53 m2