Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Debrecen, Eladó 3 szobás Lakás Hajdú-Bihar megye

,Ingatlan irányár:56 900 000 (1962)
Dinamikus kereső > Lakás > Debrecen


print Nyomtatás

Debreceni Lakás térképen
Debrecen, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Debrecen Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Debrecen
Megye: Hajdú-Bihar megye
Ingatlan irányár:56 900 000
Ingatlan alapterület: 88m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Állapota: Kitünő
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Debrecen településen található.

hirdetés



Eladásra kínálok Debrecenen szívéhez közel, az Újkert szélén, egy 3 emeletes társasház legfelső emeletén levő 88 m2-es, igényes, modern bútorozású, szépen megbecsült lakást.
Az ingatlant főként a már gyermekes, vagy gyermeket tervező családoknak ajánlom.
A napfényes nappali, a lakás központi része a maga tágas és világos terével azonnal megteremti azt, amit az otthon fogalma alatt értünk. Ez az a hely ahonnan a teraszra is kimehetünk és kedvünkre bámészkodhatunk, vagy beszélgethetünk kötetlenül, a friss levegőt élvezve barátainkkal. 
A gyönyörű nappali mellett a konyha található, praktikusan egy fél fallal elválasztva, így az a néhány elmosogatásra otthagyott edény rejtve marad a váratlanul betoppanó látogatók elől.
A közlekedőhelyiség teljes kihasználtágnak örvend, egyrészt mert beépítettszekrények sora számolja fel a helyet a felesleges és súlyos bútorok elhelyezésétől, másrészt mert minden szoba és helyiség innen nyílik külön bejárattal. A fűtésről gázcirkó gondoskodik, a hűtésre pedig saját klímája áll rendelkezésre.
A tetőtér egyterű, de ha szeretné elválasztani és két szobát kialakítani belőle, arra is van lehetősége. Nekem már az alsó szint is nagyon elnyerte a tetszésem, de a hangulatos és egyedi körablakos megoldás az emeleten lenyűgözött, mert filmekbe illő és a hangulata fantasztikus. A lakás barna árnyalataival, a burkolatok és térelemek formájával, mediterrán hangulatot idéz, ahol mindig napfény, jókedv és nyugalom uralkodik. 
A lakáshoz tartozik még egy saját polcokkal kialakított tároló, valamint egy olyan nagy méretű pincerész, ahol még egy pingpong asztal is kényelmesen elfért. Garázs is található itt, amely külön eladó, önálló helyrajzi számmal. A társasház körbekerített, zárható. Biztonságosan leengedheti a gyerekét az udvarra játszani. 
Elhelyezkedését tekintve tökéletes helyen található, hiszen óvoda és több iskola egy piciny sétányira található, bevásárlóközpont van az út túloldalán, a nagypiac szinte a szomszédban van (ahol megvehető mindennap a friss zöldség és gyümölcs), a tömegközlekedési pontok pedig szintén a háztól pár lépésnyire találhatók. 
Biztos vagyok abban, hogy aki ezt az ingatlant megveszi, az a jövőjét igen pozitív módon befolyásolja.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Lakás,3 szobás,Debrecen, Hajdú-Bihar megye#1962










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Hajdú-Bihar megyéből. Az ingatlan Debrecen településen található meg.
A Lakás irányára 56 900 000 .


Debreceni ingatlan hirdetések
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

39 900 000 | 49 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

70 000 000 | 145 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

66 900 000 | 105 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

36 500 000 | 53 m2