Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szarvas, Eladó 2 szobás Lakás Békés megye

,Ingatlan irányár:17 700 000 (1960)
Dinamikus kereső > Lakás > Szarvas


print Nyomtatás

Szarvasi Lakás térképen
Szarvas, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Szarvas Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Szarvas
Megye: Békés megye
Ingatlan irányár:17 700 000
Ingatlan alapterület: 50m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Szarvas településen található.

hirdetés



Szarvas csendes részén, ez a jól elrendezett és szépen karbantartott 2 szobás lakás várja leendő tulajdonosát, aki olyan nagy becsben fogja tartani, mint az előző lakója. Ha épp arra van szüksége, hogy csak beköltözzön egy lakásba és nem akar foglalkozni a festéssel, burkolással, csak élvezni a saját lakás nyújtotta kényelmet, akkor ez a lehetőség Önnek szól. A nagy ablakokon beáradó napfény nagyon jó hatással van az ember hangulatára és ha kitekint ezeken az ablakokon, a város határa tárul a szemei elé, amely a második emeletről, igazán gyönyörű panorámát nyújt.

Nem csak a lakás, de a környék is csodálatos. Közel helyezkedik el a belvároshoz, mégsem kell attól tartania, hogy zavarná a város zaja, így kellő kipihentséggel tud belevágni minden újabb napba. A Körös part pár percnyire található, melynek mentén füvesített gát halad. Amennyiben szereti az aktív kikapcsolódást, itt könnyedén biciklizhet, futhat, vagy sétálhat és közben gyönyörködhet a környezetben és a kilátásban.
A lakópark mögött egy honvédelmi sportközpont is épül, amely szintén remek program lehet az egész család számára. Nekem nagyon tetszik a lakás és az elhelyezkedése is, hiszen, aki szeret otthon lenni, könyvet olvasni, vagy akár új recepteket kipróbálni, esetleg otthonról dolgozni, ebben a lakásban biztos nagyon jól fogja érezni magát. Ez a lakás nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha annyira tetszik a képek alapján, mint nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

Eladó Lakás,2 szobás,Szarvas, Békés megye#1960










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Békés megyéből. Az ingatlan Szarvas településen található meg.
A Lakás irányára 17 700 000 .


Szarvasi ingatlan hirdetések
Szarvas Lakás Eladó

Szarvas Lakás Eladó

17 700 000 | 50 m2