Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szeged, Eladó 3 szobás Lakás Csongrád megye

,Ingatlan irányár:49 800 000 (1955)
Dinamikus kereső > Lakás > Szeged


print Nyomtatás

Szegedi Lakás térképen
Szeged, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Szeged Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Szeged
Megye: Csongrád megye
Ingatlan irányár:49 800 000
Ingatlan alapterület: 82m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Szeged településen található.

hirdetés



Szegeden eladó egy fantasztikus lakás, melyet akármelyik korosztálynak merem ajánlani, de még befektetés céljából is. Roppant jó helyen helyezkedik el, hiszen közel van a Felső Tisza part, és aki szeret túrázni annak ez a közelség kiváló lehetőséget nyújt. A fiataloknak rengeteg választása van szórakozásra a környéken, akár gyalog, de tömegközlekedéssel is bármi könnyedén megközelíthető.  Pár utcányira található a Szent György tér, ahol jó időben lehet akár olvasni, vagy csak ücsörögni a padon. A közelben van posta, óvoda, iskola, különféle kikapcsolódási lehetőségek akár a kutya kedvelőknek is. Az ingatlan a társasház második emeletén helyezkedik el, szóval nem kell túl sokat lépcsőzni. A jelenlegi tulajdonos nagy gondot fordított arra, hogy megőrizze az ingatlan állapotát. Mi sem bizonyítja jobban, hogy az ablakok új műanyag nyílászáróval, szúnyoghálóval és redőnyökkel lettek ellátva és a parketta is fel lett újítva. Ezenkívül klíma is van az ingatlanban 2 beltéri egységgel és egy 5 ponton záródó, acél bejárati ajtó gondoskodik a biztonságról. A lakás nagyon szép, tiszta és rendezett bármely helyiségben is járunk. Két szoba és egy nappali van a lakásban, de ez utóbbi igény szerint leválasztható külön szobává. Külön van a tágas és fiatalos hangulatú fürdőszoba a mellékhelyiségtől, ami nagyon praktikus főleg a reggeli rohanás idején. Nekem nagyon tetszik a konyha, mert átláthatóan van berendezve ahhoz, hogy minden könnyen és gyorsan elkészíthető legyen. Egy tágas kamra ékesíti, ahol a sok finomságot és a konyhai eszközöket lehet tárolni. A szobákban igazi nyugalom és jó hangulat uralkodik, a nappali pedig pompás pihentetős helyiség, amit még egy gyönyörű erkély is szebbé tesz. Nagy a tér, könnyen lehet mozogni benne, közös családi estékhez és filmnézésekhez ideális. 
Nagyon tetszik még az is, hogy nagyon jó az ingatlan elosztása, kedvesek a színek és ezzel egy igazán otthonos és jó közérzetet ad. A lakáshoz közös használatú zárt, belső udvar is tartozik, tehermentes és azonnal költözhető! Egy 12 nm-es udvari garázs (padlással, szerelőaknával, külön villanyórával) külön megvásárolható.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Lakás,3 szobás,Szeged, Csongrád megye#1955










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Csongrád megyéből. Az ingatlan Szeged településen található meg.
A Lakás irányára 49 800 000 .


Szegedi ingatlan hirdetések
Szeged Lakás Eladó

Szeged Lakás Eladó

70 000 000 | 68 m2
Szeged Lakás Eladó

Szeged Lakás Eladó

29 600 000 | 44 m2
Szeged Lakás Eladó

Szeged Lakás Eladó

75 800 000 | 101 m2
Szeged Lakás Eladó

Szeged Lakás Eladó

49 800 000 | 82 m2