Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Debrecen, Eladó 2 szobás Lakás Hajdú-Bihar megye

,Ingatlan irányár:36 900 000 (1914)
Dinamikus kereső > Lakás > Debrecen


print Nyomtatás

Debreceni Lakás térképen
Debrecen, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Debrecen Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Debrecen
Megye: Hajdú-Bihar megye
Ingatlan irányár:36 900 000
Ingatlan alapterület: 53m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Egyedi
Építés módja: Panel
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Debrecen településen található.

hirdetés



Debrecenben a Tócóskertben, parkra néző, 53 m2-es lakás várja új gazdáját. Ajánlom ezt az ingatlant olyan fiatal házasoknak, akiknek kisgyermekei vannak vagy gyermekvállalás előtt állnak. A lakás 2 szobás, a nagyobb szoba igény esetén kettéosztható és már meg is van a két gyerek külön birodalma. A kisebbik szoba erkélyes, parkra néz, nyáron gyönyörködhet a mindent betöltő zöld környezetben, hallgathatja a madarak csicsergését, miközben egy frissítő ital elfogyasztása mellett megbeszéli a párjával a napi történéseket. A konyha az étkezővel egy helységet alkot, ami nagy előny, hiszen Ön felügyelheti főzés közben a leckeírást, amíg készül a vacsora. Nagy előnye a lakásnak, hogy a fürdőszoba és a mellékhelyiség külön lett választva. A szobában és a közlekedőben lévő beépített szekrényekben nagyon kényelmesen elfér bármi, aminek tárolására használjuk. Fontos megemlíteni, hogy egyedileg mérhető a házközponti fűtés, amelynek díja alacsony. A nagy ablakoknak köszönhetően élvezheti a természetes fényt egész nap. Nekem nagyon tetszik, hogy a lakás és a környék is nagyon fiatalos. A sétálásra hívogató közeli park és a játszótér mindenképpen kiváló program gyerekekkel vagy egyedül is. Házi kedvenceinek is lehetősége van a mozgásigényük kielégítésére. Ha van kerékpárja nem kell az emeletre felcipelnie, mert a lakáshoz tartozik egy földszinti tároló, ott elhelyezheti a többi nem mindennap használt holmival együtt. A közelben található buszmegálló, számos járatokkal, elérhető a város minden pontja. A szomszédban van az óvoda, iskola, bevásárlóközpont, szolgáltatások sokasága ez mind gyalog néhány perc séta alatt elérhető, az autóját nélkülözheti. Parkolás az utcán ingyenes, mindig van hely.
Ha Önnek is úgy tetszik ez az ingatlan, ahogy nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon és vásárolja meg mielőbb! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárlásához hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Lakás,2 szobás,Debrecen, Hajdú-Bihar megye#1914










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Hajdú-Bihar megyéből. Az ingatlan Debrecen településen található meg.
A Lakás irányára 36 900 000 .


Debreceni ingatlan hirdetések
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

39 900 000 | 49 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

70 000 000 | 145 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

66 900 000 | 105 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

36 500 000 | 53 m2