Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Debrecen, Eladó 3 szobás Lakás Hajdú-Bihar megye

,Ingatlan irányár:38 500 000 (1907)
Dinamikus kereső > Lakás > Debrecen


print Nyomtatás

Debreceni Lakás térképen
Debrecen, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Debrecen Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Debrecen
Megye: Hajdú-Bihar megye
Ingatlan irányár:38 500 000
Ingatlan alapterület: 67m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti
Állapota:
Építés módja: Panel
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Debrecen településen található.

hirdetés



Debrecenben, a Derék utcán kínálok eladásra egy 67 m2-es, három szobás panellakást. Azoknak a leendő lakástulajdonosoknak ajánlom, akik tisztában vannak a panel nyújtotta kényelemmel. Fiatal párok, gyerekesek vagy gyerekeiket várók számára ideális választás. A helyiségek kialakításának köszönhetően nincs bezártság érzetünk, fel sem tűnik, hogy egy panellakásban vagyunk. A három szoba elegendő teret biztosít a család minden tagja számára. A legnagyobb szobát használhatjuk nappaliként, ahol összejöhet a család apraja, nagyja vagy a baráti társasága néhány kellemes órát eltölteni. Innen kimehetünk az erkélyre friss levegőt szívni, elfogyaszthat egy hűsítő italt. A másik két szoba elegendő teret biztosít a gyerekei számára, elvonulhatnak játszani, leckét írni. A konyha tágas van hely bőven a háziasszonynak és a családtagoknak egy közös étkezésre, mely alatt megbeszélhetik a napi történéseket. Előszobájában nemrég készült el a beépített szekrény még az új illatát lehet érezni. Bejárati ajtaja több ponton záródó, ablakai műanyagok, szúnyoghálóval felszereltek. A nyári hőséget a klíma teszi elviselhetővé. A fürdőszobájában sarokkád lett beépítve, a mellékhelység külön van. A lakás teljes felújításon esett át, ide már csak költöznie kell. Saját pincerész is rendelkezésére áll, melyben tárolhatja a biciklijét, babakocsiját, horgász felszerelését és azokat a holmijait, amelyek nincsenek mindennapi használatban. Lépcsőháza rendkívül tiszta és rendezett, barátságos, segítőkész szomszédai vannak. A környék lokációja nagyon jó, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek sorozata, szolgáltatások mind megtalálhatók. Buszmegálló a ház előtt van, a város minden pontjára el tud jutni, átszállás nélkül. Parkolás az utcán lehetséges, ingyenesen, itt mindig van szabad hely.

Ha hirdetésemmel felkeltettem az érdeklődését, hívjon, ne várja meg, míg más csapjon le rá! Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne az ingatlan megvásárlásához igénybe venni, ebben is tudok segíteni. Banki tanácsadónk 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet, rövid és ingyenes konzultációt követően.

Eladó Lakás,3 szobás,Debrecen, Hajdú-Bihar megye#1907










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Hajdú-Bihar megyéből. Az ingatlan Debrecen településen található meg.
A Lakás irányára 38 500 000 .


Debreceni ingatlan hirdetések
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

39 900 000 | 49 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

70 000 000 | 145 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

66 900 000 | 105 m2
Debrecen Lakás Eladó

Debrecen Lakás Eladó

36 500 000 | 53 m2