Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Alsózsolca, Eladó 8100m2 Ipari ingatlan Borsod-Abaúj-Zemplén megye

,Ingatlan irányár:2 147 483 647 (1890)
Dinamikus kereső > Ipari ingatlan > Alsózsolca


print Nyomtatás

Alsózsolcai Ipari ingatlan térképen
Alsózsolca, Eladó Ipari ingatlan, ( 0 db kép )Alsózsolca Eladó Ipari ingatlan

Eladó Ipari ingatlan

Település: Alsózsolca
Megye: Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Ingatlan irányár:2 147 483 647
Ingatlan alapterület: 8100m2
Telek alapterület: 385000
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Állapota: Felújítandó
Építés módja: Tégla

Az Eladó Ipari ingatlan Alsózsolca településen található.

hirdetés



Miskolc keleti ipari területén, az egykori Ongai Csavargyártó üzem telephelye hosszú távra kiadó, esetleg eladó. Az ingatlan a 37. sz. főútról közvetlenül szilárd útburkolaton megközelíthető. A területen több prosperáló vállalkozás telephelye, gyártó - és raktárépülete kapott helyet.
Az elérhető terület 385.000 m2, azaz 38,5 ha, amelyen összességében 8100 m2 gyártócsarnok, irodaépület és raktár található.
A csarnokok alapterülete nagyságrendileg 6000 m2, az alábbiak szerint alakul:
Az első csarnok: 53 m x 64,5 m= 3.418 m2, görgős haladóművekkel (futómacska), sínekkel az irodaházból északi irányba nyílik. A második csarnok: 26 m x 100 m = 2600 m2, az irodaházból déli irányba nyílik.
Az ingatlanokat összekötő irodaház felújításra szorul, jelen állapotában eredeti funkcióját nem tudja betölteni. A csarnokokban első sorban raktározási tevékenység végezhető, mert jelenleg víz, csatorna és elektromos áram érhető el csak a közművek közül. Gázszolgáltatás jelenleg nem elérhető, de a hálózat ki van építve, a csarnokokban és az irodaházban fel vannak szerelve a gázórák, igény esetén a fűtés újraindítható.
A raktárak összes alapterülete: 2100 m2, amelyekben elektromos áram található.
Az ingatlanok belmagassága min. 5 méter, tehergépkocsival, mezőgazdasági gépekkel, rakodógépekkel biztosított a behajtás.
Lehetőség van az ingatlanból részegységeket is bérelni a fent felsorolt ingatlanrészek szerint. Az ár az igényelt terület m2 arányában értendő, 500 Ft/m2/hó + ÁFA. Bérleti szerződéskötéskor az első havi bérleti díj megfizetése mellett további kaució megfizetése is szükséges. A bérleti díj az ingatlanok jelenlegi, - a retusálatlan képek által bemutatott - állapotra vonatkozik. Több éves bérleti igény esetén lehetőség van az ingatlanok felújítására is, igény szerint. Ebben az esetben a bérleti díjak megbeszélés tárgyát képezik. A bérleti díj nem alkuképes, a miskolci kínálathoz képest 50%-os áron került meghatározásra, hogy valódi bérlőket találjon a tulajdonos hosszú távra, ezért komoly szándékú, határozott elképzeléssel és bonitással rendelkező bérlő - jelöltek hívását várjuk!
A bérelhető részegységeket külön-külön is megtalálják irodánk hirdetései között. Megtekintéssel kapcsolatban várjuk hívásukat a hét minden napján!

Eladó Ipari ingatlan,8100m2,Alsózsolca, Borsod-Abaúj-Zemplén megye#1890










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 551-6161

Debreceni-Otthonom Ingatlaniroda

Debreceni-Otthonom Ingatlaniroda ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Ipari ingatlan hirdetés a Debreceni-Otthonom Ingatlaniroda által lett feladva,Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. Az ingatlan Alsózsolca településen található meg.
A Ipari ingatlan irányára 2 147 483 647 .


Alsózsolcai ingatlan hirdetések
Alsózsolca Ipari ingatlan Eladó

Alsózsolca Ipari ingatlan Eladó

2 147 483 647 | 8100 m2