Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Eger, Eladó 4 szobás Lakás Heves megye

,Ingatlan irányár:54 900 000 (1880)
Dinamikus kereső > Lakás > Eger


print Nyomtatás

Egri Lakás térképen
Eger, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Eger Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Eger
Megye: Heves megye
Ingatlan irányár:54 900 000
Ingatlan alapterület: 106m2
Telek alapterület: 0
Épület/földterület jellege: 1
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Cirko
Állapota: Kitünő
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Eger településen található.

hirdetés



Eladásra kínálok Eger belvárosában egy teljeskörűen felújított, 4 szobás, 106 négyzetméteres, társasházi lakást. Az ingatlanon belül három szint található, ami tökéletesen alkalmassá teszi akár egy többgenerációs család együttélését is. A lakás teljeskörű felújításon esett át az idei évben, így rögtön költözhető. Amennyiben befektetési célra keres ingatlant, akkor ez tökéletes választás lehet, mivel Eger történelmi belvárosában található, ráadásul itt egész évben virágzik a turizmus, így állandó bevételi forrást jelenthet. Személy szerint nekem azért is tetszik nagyon az ingatlan, mert a három szintes kialakítás miatt mindenki megtalálhatja a maga nyugodt kis külön helyét a lakásban. A lakás fűtéséről gázcirkó gondoskodik, a nyári melegben pedig a klíma hozhat enyhülést a meleg napokon. Ami a burkolatokat illeti, a szobákban laminált padlózat van, a többi helyiségben pedig hidegburkolat. A belvárosi elhelyezkedése révén, minden pár perc sétányira található: a Dobó-tér, az Egri vár, a Minaret az utca végében csodálható meg, a kórház pedig az épülettel szemközt található. Iskola és óvoda is pár száz méteren belül helyezkedik el, így a gyermekes családok részére nagy könnyebbséget jelenthet, hogy gyorsan, utazás nélkül el tudják vinni a gyerekeket ezekbe az intézményekbe. Az ingatlanhoz  megvásárolható egy garázs is, amit a vételár nem tartalmaz. Tartozik még a lakáshoz közös tároló helyiség, ami a földszinten helyezkedik el, és közös használatban van. Az ingatlanhoz vásárolható saját parkolóhely éves díjjal, amennyiben valakinek szüksége lenne rá.

Amennyiben Önnek is annyira tetszik az ingatlan mint nekem, akkor ne habozzon és csapjon le rá mielőbb, mielőtt más vásárolná meg.

Ha hitelre van szüksége a lakás megvásárlásához, akkor a hálózatunk hitelügyintézője 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Lakás,4 szobás,Eger, Heves megye#1880










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Heves megyéből. Az ingatlan Eger településen található meg.
A Lakás irányára 54 900 000 .


Egri ingatlan hirdetések
Eger Lakás Eladó

Eger Lakás Eladó

21 830 000 | 41 m2
Eger Lakás Eladó

Eger Lakás Eladó

30 900 000 | 61 m2
Eger Lakás Eladó

Eger Lakás Eladó

47 000 000 | 89 m2
Eger Lakás Eladó

Eger Lakás Eladó

21 240 000 | 42 m2