Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Kecskemét, Eladó 2 szobás Lakás Bács-Kiskun megye

,Ingatlan irányár:23 990 000 (1854)
Dinamikus kereső > Lakás > Kecskemét


print Nyomtatás

Kecskeméti Lakás térképen
Kecskemét, Eladó Lakás, ( 5 db kép )Kecskemét Eladó Lakás

Eladó Lakás

Település: Kecskemét
Megye: Bács-Kiskun megye
Ingatlan irányár:23 990 000
Ingatlan alapterület: 50m2
Telek alapterület: 0
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Fűtés: Egyedi
Állapota:
Építés módja: Panel
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Lakás Kecskemét településen található.

hirdetés



Kecskemét központi részén, az Árpádvárosban kínáljuk eladásra ezt az 50 nm-es, 2 szobás panelprogramos panellakást. Már a lépcsőházba belépve is észre lehet venni a tiszta, rendezett környezetet és a gondos felügyeletet. Ami annak is köszönhető, hogy a házban takaros és kedves lakók élnek. Nagyon nagy előny, hogy a lakás jelenlegi tulajdonosa egyben az első is. Tehát nem egy átjáró lakást kínálunk Önnek megvételre, hanem eszmei értéket, hiszen nagyon szép állapotban van.
Az ingatlant elsősorban fiatal pároknak és egyedelállóknak ajánlom. Számukra az alacsony rezsiköltség is kecsegtetően hathat. Ami annak tudható be, hogy a lakás a szomszédok által körbe van fűtve. Valamint, hogy a nyílászárók  a felújításuk során műanyagra lettek cserélve és így remekül hőszigetelnek.
Nekem a legjobban a nappali tetszik, mert tágas és sok fény jut be az ablakon, ami jó kedvre deríti az embert a lakásban. A teraszra mindig kimehet, hogy egy kicsit feltöltse magát, akár a reggeli kávé társaságában. Az erkély ugyan az utcafrontra néz, de az autóút zaja egyáltalán nem zavaró még nyitott nyílászárók esetén sem. Csukottan pedig annyira hangszigetelnek, hogy a saját szívdobbanását is meghallja az ember. A konyhában hatalmas beépített szekrény kapott helyet, ami nagyon sok helyet nyújt nemcsak a konyhai eszközök, de az élelmiszer tárolására is. A konyha csakúgy, mint a lakás többi helyisége káprázatos tisztaságról tesz tanúbizonyságot. Mindenütt rend uralkodik. Olyan, mintha alig egy perccel ezelőtt készült volna el a lakás!
Az új tulajdonosnak semmi gondja nem lesz sem a felújítással, sem a designnal. A sárga falak melegséget árasztanak és még kevésbé napos napokon is beragyogják az otthontartózkodók napját!
Az infrastruktúra kimondottan előnyös. A buszmegálló a közelben található, ahonnan gyakran és minden irányba járnak a buszok és pár percre bármi megtalálható. Még gyalogosan is el lehet jutni néhány percen belül az óvodához, iskolához, de könnyen találunk boltot, patikát és postát is a közelben. Ha Önnek felkeltette az érdeklődését, akkor ne habozzon tovább!
Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon! Banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően, két hónapon belül már birtokba is veheti ezt a nagyszerű ingatlant!
Amennyiben rajtunk keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről.
Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Eladó Lakás,2 szobás,Kecskemét, Bács-Kiskun megye#1854










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Lakás hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Bács-Kiskun megyéből. Az ingatlan Kecskemét településen található meg.
A Lakás irányára 23 990 000 .


Kecskeméti ingatlan hirdetések
Kecskemét Lakás Eladó

Kecskemét Lakás Eladó

47 800 000 | 80 m2
Kecskemét Lakás Eladó

Kecskemét Lakás Eladó

33 000 000 | 50 m2
Kecskemét Lakás Eladó

Kecskemét Lakás Eladó

48 900 000 | 88 m2
Kecskemét Lakás Eladó

Kecskemét Lakás Eladó

47 000 000 | 73 m2