Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Ráckeve, Eladó 3 szobás Üdülő/nyaraló Pest megye

,Ingatlan irányár:158 524 000 (1758)
Dinamikus kereső > Üdülő/nyaraló > Ráckeve


print Nyomtatás

Ráckevei Üdülő/nyaraló térképen
Ráckeve, Eladó Üdülő/nyaraló, ( 0 db kép )Ráckeve Eladó Üdülő/nyaraló

Eladó Üdülő/nyaraló( Ikerház )

Település: Ráckeve
Megye: Pest megye
Ingatlan irányár:158 524 000
Ingatlan alapterület: 117m2
Telek alapterület: 4420
Épület/földterület jellege: 2
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Építés módja: Tégla

Az Eladó Üdülő/nyaraló ( ( Ikerház ) ) Ráckeve településen található.

hirdetés



Örökpanorámás, közvetlen Duna parti Apartmanjaink ideálisak a saját nyaralóra vágyóknak és a biztos befektetést keresőknek egyaránt. Fedezze fel az egyedülálló befektetési lehetőségeket Apartmanjaink között. Teljes körű adminisztrációs és további bérbeadással kapcsolatos szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyeket a leendő tulajdonosok igénybe vehetnek majd. A gyorsuló infláció miatt mindenki keresi a legjobb hozamot és a legbiztonságosabb befektetési formát és 2022-ben az ingatlanbefektetés a pénzünk értékmegőrzésének és növekedésének az egyik legbiztonságosabb módja.

 

Finanszírozás
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen, készséggel tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

Műszaki
Az apartmanok 44 nm-től 161 nm-ig különböző méretben, és különböző árakon elérhetőek. Már csak 24 db elérhető apartman van jelenleg. A képek között található a különböző Apartmanok alaprajzai, méretekkel! Maga az épület három szintből áll. Az épületben 1 db 8 személyes lift kerül kialakításra. Minden apartmanhoz tartozik terasz, és mind Dunai panorámával rendelkezik! Kérésre részletes műszaki leírást tudunk küldeni!
A kivitelező lehetőséget biztosít vevőinek, hogy a kiválasztott Apartmanok alaprajzait egyszeri alkalommal módosítsák, melynek külön költsége van!

 

Várható átadás: 2024 December 31.

Parkoló, illetve tároló is tartozik az ingatlanokhoz, melyek külön megvásárolhatók. A tárolók különböző méretűek. Van lehetőség szabadtéri parkoló, fedett parkoló, illetve 2db fedett garázs megvásárlására is.

Projekt
Társaságunk projektje egy minden eddiginél látványosabb formatervvel, természetközeli koncepcióval büszkélkedhet. Rendhagyóan nagy zöldfelületeivel és a Duna közvetlenségével új szintre emeli a nyugalom és a pihenés fogalmát
Fontos szempont számunkra a munkákban a megbízhatóság és a minőség. Törekszünk a megbízható, jó minőségű és korszerű építőanyagok beépítésére, a APARTMANHÁZ magas színvonalú kivitelezésére.
A beruházást saját tőkéből valósítjuk meg, így a tőlünk vásárolt Apartmanokat, parkolókat, garázsokat, tárolókat és vendéglátó egységet teljes mértékben tehermentes tulajdoni lappal tudjuk átadni. Társaságunk vállalja, hogy a tervezési fázistól kezdve a beköltözés napjáig minden az elvárásoknak megfelelően alakuljon. Egy kézben tartjuk az eseményeket, így teljes a rálátásunk, illetve ráhatásunk az építkezés folyamatára. A minőségen túl, nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikumra és a funkcionalitásra. Ráckeve és egyben a Duna part egyik legimpozánsabb új építésű apartmanokat kínáló beruházása.

A SAVOYAI APARTMANHÁZ & YACHT CLUB közvetlen a Ráckevei-Soroksári Duna-ág partján épül. A Yacht Club kikötő és a 80 méter hosszú vízi promenád építése során a Duna parti Kovács J. Gyula sétány is teljes rehabilitáción esik át.
Rendhagyóan nagy zöldfelületeivel és a Duna közvetlenségével új szintre emeli a nyugalom és a pihenés fogalmát. Az épületet övező, hangulatos udvaron közösségi- és játszóterek kialakításával gondoskodunk róla, hogy a beköltözők ne csak egy minden igényt kielégítő, nívós Apartmanra, hanem egy összetartó közösségre is rátaláljanak.

Környék
A közvetlen kapcsolat a Dunával számos kikapcsolódási lehetőséget biztosít horgászatra, hajózásra, evezésre és pihenésre. A helyszín remek infrastruktúrával rendelkezik, a közelben találhatóak üzletek, vendéglátó egységek, pár percre található a Lidl áruház, Vadkacsa szabadstrand, szabadtéri edzőpark, csónak és hajókölcsönző, és még számos szolgáltatás elérhető.
Az önkormányzat az itt élőkkel szorosan együttműködve tervezi, fejleszti Ráckeve városát, és számos olyan beruházást végez, melyek még otthonosabbá, szerethetőbbé teszik a Várost, javítják az életminőséget. A két zsilip, a Kvassay és a tassi zsilip közt olyan csendes, lassú a vízmozgás, hogy a víz tükre alig rezdül meg. A két zsilipnek köszönhetően teljesen szabályozott a ráckevei Duna-ág, ezáltal a vízparti ingatlanokat, így a SAVOYAI APARTMANHÁZ apartmanjait sem fenyegeti árvízveszély.

•Yacht kikötő teljes szolgáltatással
•Evezős és napozó stég 30 m hosszú
•Horgász stég 50 m hosszú
•Zárt Privát Tárolók
•Biciklitárolók
•E-töltő előkészítés a Garázsokhoz, parkolókhoz
•Játszótér
•Belső kert
•Kerti grillterasz
•Közösségi szerszámos láda,
•Közösségi sporteszközök
•Okospadok (napelemes ülőke és usb töltő rajta)
•Smart home előkészítés
•Udvarban ivókút
•Szelektív hulladékgyűjtő pontok
•150 m hosszú vízparti promenád (sétány)
•KAMERARENDSZER a földszinti bejáratokhoz és parkoló behajtókhoz (a ki- és belépési oldalakon
egyaránt) kamerákat szerelünk fel
•Vendéglátó Egység, (Kávézó, étterem)
•Videó kaputelefon
•Vagyonvédelmi rendszer előkészítés
•Központi napelemes rendszer előkészítés
•Kert díszvilágítás
•Automata locsolórendszer

Közlekedés
AZ APARTMANHÁZ & YACHT CLUB Budapesttől 35 km-re, a Csepel sziget déli részén a méltán népszerű üdülő városban Ráckevén olyan lenyűgöző adottságokkal rendelkező helyszínre épül, amelyből országszerte kevés létezik.

Ajánlás
Vállalkozásának válasza a több lábon állás stratégiáját terjessze ki tevékenységét Szálláshely szolgáltatásra! Az apartmanok további bérbeadása nem kötelező, saját használatra is megvásárolhatók. Lenyűgöző kilátás a vízre és Ráckeve városára, hagyja, hogy ez a hely az Ön második otthonává váljon, Örökpanorámás, közvetlen Duna parti Apartmanjaink ideálisak a saját nyaralóra vágyóknak és a biztos befektetést keresőknek egyaránt.
A gyorsuló infláció miatt mindenki keresi a legjobb hozamot és a legbiztonságosabb befektetési formát és 2022-ben az ingatlanbefektetés a pénzünk értékmegőrzésének és növekedésének az egyik legbiztonságosabb módja. Fedezze fel az egyedülálló befektetési lehetőségeket Apartmanjaink között. A reprezentatív komplexum egy Apartman épületből áll, míg maguk az apartmanok bőséges magánéletet és luxust biztosítanak a tágas teraszok formájában, ahonnan lélegzetelállító a kilátás Ráckevére és a Dunára. Teljes körű adminisztrációs és további bérbeadással kapcsolatos szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyeket a leendő tulajdonosok igénybe vehetnek majd.
Képzelje el, hogy a nap végén a lenyűgöző Duna-parton ülve nézi a naplementét! A helyszín garantálja, hogy mindennapjai része lesz a folyó, a sétány és a kikötő.

Eladó Üdülő/nyaraló,3 szobás,Ráckeve, Pest megye#1758










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 15 558-015

TOP3 Ingatlan - Újpesti rakpart

TOP3 Ingatlan - Újpesti rakpart ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Üdülő/nyaraló hirdetés a TOP3 Ingatlan - Újpesti rakpart által lett feladva,Pest megyéből. Az ingatlan Ráckeve településen található meg.
A Üdülő/nyaraló irányára 158 524 000 .


Ráckevei ingatlan hirdetések
Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

89 900 000 | 150 m2
Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

79 900 000 | 150 m2
Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

62 977 000 | 44 m2
Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

Ráckeve Üdülő/nyaraló Eladó

87 165 000 | 64 m2