Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szár, Eladó 940m2 Telek/földterület Fejér megye

,Ingatlan irányár:15 500 000 (1728)
Dinamikus kereső > Telek/földterület > Szár


print Nyomtatás

Szári Telek/földterület térképen
Szár, Eladó Telek/földterület, ( 0 db kép )Szár Eladó Telek/földterület

Eladó Telek/földterület

Település: Szár
Megye: Fejér megye
Ingatlan irányár:15 500 000
Ingatlan alapterület: 0m2
Telek alapterület: 940
Épület/földterület jellege: 4
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0

Az Eladó Telek/földterület Szár településen található.

hirdetés



„Vissza a természet közelébe!”

Eladásra kínálom a fejér megyei Szár község belterületén, a József Attila és az Akácfa utca közötti területen fekvő építési telkeket.

Három, egymás mellett lévő, 902, 926, 984 m2, 28 m szélességű, enyhén emelkedő telek a település északi oldalán, gyönyörű panorámával a hegyekre és a településre!

A keleti fekvésű ingatlant körbejárja a nap. A településen ritkaság számba megy a hasonló adottságokkal rendelkező, vízzel és csatornával is ellátható építési telek. Az áramellátás már ki van építve a József utcáról nyíló utcában, mely jelenleg magánút. A víz és szennyvízellátás engedélyezett tervei készen vannak.

Ezen a telken megépítheti álmai otthonát, távol a világ zajától! Egyszintes előkertes, az északi oldalhatáron álló lakóház építhető, 30% beépítéssel. Az utcafront felől enyhén emelkedő sík terep lehetőséget ad a ház mögötti, nyugati fekvésű terepszintbe simuló hangulatos, félfedett terasz építésére. A környezetben több lakóház is épült, illetve építés alatt van.

Ajánlom a természet közelébe visszavágyó városlakóknak, hiszen itt új életet kezdhetnek. Ugyancsak ajánlom befektetőnek, mivel a három telek összevonásával két impozáns telek kialakítása is lehetséges az esetleges nagyobb igények kielégítésére.

A hirdetési ár egy telekre vonatkozik!

Amennyiben a vásárláshoz hitelre van szüksége, független szakértőnk 12 bank ajánlata közül segít a legmegfelelőbbet kiválasztani.

Nekem nagyon megtetszett a rendezett, kellemes hangulatot, nyugalmat, békességet árasztó falu, melyet akár üdülő falunak is nevezhetnénk. Különösen jó közlekedés a közeli Tatabányára (12 km) és Budapestre (35 km), hiszen az 1.sz. főút és az M1 autópálya percek alatt elérhető.

Ha Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, mert a környéken nagyon kevés ilyen adottságú, közművekkel ellátható ingatlan kerül eladósorba.

Eladó Telek/földterület,940m2,Szár, Fejér megye#1728










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Telek/földterület hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Fejér megyéből. Az ingatlan Szár településen található meg.
A Telek/földterület irányára 15 500 000 .


Szári ingatlan hirdetések
Szár Telek/földterület Eladó

Szár Telek/földterület Eladó

15 500 000 | 0 m2