Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Belecska, Eladó 322m2 Iroda/üzlethelység Tolna megye

,Ingatlan irányár:17 500 000 (1464)
Dinamikus kereső > Iroda/üzlethelység > Belecska


print Nyomtatás

Belecskai Iroda/üzlethelység térképen
Belecska, Eladó Iroda/üzlethelység, ( 10 db kép )Belecska Eladó Iroda/üzlethelység

Eladó Iroda/üzlethelység

Település: Belecska
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:17 500 000
Ingatlan alapterület: 322m2
Telek alapterület: 1786
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 4
Állapota: Felújítandó
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Iroda/üzlethelység Belecska településen található.

hirdetés



Nagycsaládosoknak, vállalkozóknak és a falusi életet kedvelőknek ajánlom ezt a lehetőségekkel teli ingatlant. Ha vállalkozói tevékenységet folytatna, a falun áthaladó forgalom kiszolgálására is remek befektetési alap. Adottságainak köszönhetően bolt, üzlet, vagy vendéglátó egység üzemeltetésére is szinte azonnal alkalmas. Amikor beléptem az ingatlanba egyből elfogott a kreativitás. Elképzeltem egy kisboltot, mellette egy étteremmel, ahol a teraszon a vendégek kellemesen cseverésznek. Remekül működött korábban, most csak egy kis "életet" kell bele lehelni. Miért ne lehetne az Ön, akit ugyanígy megfog ez az érzés?! De, ha inkább átalakítaná, akkor egy nagyobb család számára is remek választás, hiszen magáncélra is lehet használni, miközben akár egy részét ki is lehet adni, hogy folyamatos bevételt teremtsen. Az már a szerencsés új tulajdonostól függ, hogyan szeretné hasznosítani az ingatlant. Az 1786 nm-es telken a két üzlettér összenyitható és a nagy ablakainak köszönhetően világos, kellemes hangulatot biztosít. Melléképületei átalakíthatók, akár még állattartásra is alkalmasak. A padlás rengeteg tárgy, szezonális, vagy ritkán használt holmik befogadására alkalmas, sőt átalakítható, de még akár egy teljes lakószint is építhető rá. Lokációját tekintve a falu csendes, nyugodt környezetében található. A buszmegálló gyalogosan 2 perc alatt megközelíthető, parkolni az ingatlan udvarán található garázsban, illetve az ingatlan elött tudunk. Nekem nagyon tetszik ez az épület, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek kiindulási alap. Részben felújítandó állapota sem befolyásolja a lehetőségek tárházát.
Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Eladó Iroda/üzlethelység,322m2,Belecska, Tolna megye#1464










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Iroda/üzlethelység hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Belecska településen található meg.
A Iroda/üzlethelység irányára 17 500 000 .


Belecskai ingatlan hirdetések
Belecska Iroda/üzlethelység Eladó

Belecska Iroda/üzlethelység Eladó

17 500 000 | 322 m2