Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szarvas, Eladó 3 szobás Családi ház Békés megye

,Ingatlan irányár:11 400 000 (1429)
Dinamikus kereső > Családi ház > Szarvas


print Nyomtatás

Szarvasi Családi ház térképen
Szarvas, Eladó Családi ház, ( 15 db kép )Szarvas Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Szarvas
Megye: Békés megye
Ingatlan irányár:11 400 000
Ingatlan alapterület: 100m2
Telek alapterület: 2847
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Állapota: Felújítandó
Komfort fokozat: Komfort

Az Eladó Családi ház Szarvas településen található.

hirdetés



Eladó Szarvas egyik legjobb környékén ez a családi ház, mely jelen állapotában is lakható, viszont ha szabadon engedi fantáziáját, felújíthatja és átalakíthatja ízlésének megfelelően.
Éppen ezért olyan családoknak ajánlom, akik azért akarnak felújítandó házat venni, hogy azt a saját stílusokhoz újítsák fel. Ekkora házat ezen a környéken, felújított állapotban nem kap meg 40 millió forint alatt, tehát befektetőknek is jó választás és kiemelkedő hasznot hoz, ha megvétel után felújítva adják tovább. 
Az ingatlan telekáron van, ráadásul akkora a telek, hogy bőven lehet mellé több házat építeni, ha több generációban, vagy kiadható vendégházban is gondolkoznak. Ez a hatalmas telek, már gazdálkodásra és önellátásra is tökéletesen megfelelő. A legtöbb ember nem tudja mekkora összeget tud megspórolni évente azon, ha nem kell megvennie a húst, a zöldséget és a gyümölcsöt. Ráadásul, amire már nincs szüksége a családnak, ezt a többletet el lehet adni, amely szintén bevételt hoz a kasszába.
A ház elrendezése nagyon jó, mert szinte minden helyiség külön nyílik a másiktól. Hatalmas terek vannak benne, melyeket mind átjárja az ablakokon beömlő napfény, amely még az ember hangulatára is jó hatással van. Nekem nagyon tetszik, hogy a mestergerendákat meghagyták a mennyezeten, így valóban egy hagyományos parasztházban éreztem magam. Az építői valóban egy stabil és vastagfalazatú ingatlant építettek, amely kiállja az idők próbáját, ugyanakkor jól alakíthatók és variálhatók a belső falak, épp úgy, ahogy majd a szerencsés új tulajdonosnak szüksége lesz rá.  
Az ingatlan közel helyezkedik el a belvároshoz, mégsem kell attól tartania, hogy zavarná a város zaja, így kellő kipihentséggel lehet belevágni minden újabb napba. Amennyiben szereti az aktív pihenést, könnyedén elmehet biciklizni a Köröspart menti gátra, vagy majd kipróbálhatja a szomszédos lakópark mögött épülő, honvédelmi sportközpontot.
Ez a ház egy igazi csiszolatlan gyémánt, amely a megfelelő kezekben gyönyörűen ragyoghat.
Ráadásként nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.
Amennyiben rajtam keresztül veszi meg az ingatlant, Ön kapja a számlát a jutalék összegéről. Az adásvételi szerződésbe, az ingatlan valós ára kerül, így nem kell a jutalék összegére vagyonszerzési illetéket és ügyvédi munkadíjat fizetnie.
A Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást!

Eladó Családi ház,3 szobás,Szarvas, Békés megye#1429










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Békés megyéből. Az ingatlan Szarvas településen található meg.
A Családi ház irányára 11 400 000 .


Szarvasi ingatlan hirdetések
Szarvas Családi ház Eladó

Szarvas Családi ház Eladó

12 800 000 | 80 m2
Szarvas Családi ház Eladó

Szarvas Családi ház Eladó

17 000 000 | 80 m2
Szarvas Családi ház Eladó

Szarvas Családi ház Eladó

69 900 000 | 186 m2
Szarvas Családi ház Eladó

Szarvas Családi ház Eladó

11 400 000 | 100 m2