Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Tolnanémedi, Eladó 4 szobás Családi ház Tolna megye

,Ingatlan irányár:9 600 000 (1417)
Dinamikus kereső > Családi ház > Tolnanémedi


print Nyomtatás

Tolnanémedi Családi ház térképen
Tolnanémedi, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Tolnanémedi Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Tolnanémedi
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:9 600 000
Ingatlan alapterület: 120m2
Telek alapterület: 3616
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Tolnanémedi településen található.

hirdetés



4,5 szobás családi ház Tolnanémediben, hatalmas telekkel kedvező áron eladó!
Gyermekes családoknak, illetve vállalkozói tevékenységet űző családoknak ajánlom ezt az ingatlant. Az ingatlan minden helyiségére jellemző, hogy nagy térrel rendelkezik. A ház több, mint 3600 m2 alapterületen fekszik. Ennek előnyét a család apraja-nagyja kiélvezheti, mert a gyerekek számára van egy kialakított játszótér. Ezen felül akár több melléképület is helyet kaphat a már meglévő mellett, amennyiben vállalkozói tevékenységet szeretne folytatni. A telek állattartásra is kiválóan alkalmas. Az ingatlan fűtésére több mód is adott, gáz, fa, illetve cserépkályha. Ez utóbbi nemcsak a meleget, hanem különleges esztétikai élményt is garantál annak a pár helyiségnek, amelyben megtalálható. Az épület számos felújításon esett át, aminek keretein belül a fürdőszoba új, modern külsőt kapott. Új a járólap a konyhában, illetve új az egész vezetékes hálózat is. Külön műhely és aláaknázott garázs tartozik az ingatlanhoz, így a család hölgy tagjai nem botlanak úton-útfélen szerszámokba és magányosan heverő alkatrészekre. A padlás rengeteg tárgy, szezonális, vagy ritkán használt dolog befogadására alkalmas. Amennyiben vendég érkezik a családhoz, akkor a bejárón kényelmesen tud parkolni. Nekem nagyon tetszik, hogy az ingatlan külső- és belső terei olyan tágasak, hogy minden ott élő szabad teret engedhet azoknak a tevékenyégeknek, amelyekkel a legszívesebben eltölti az idejét. Mindemellett nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy városias de mégis nyugodt élethez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,4 szobás,Tolnanémedi, Tolna megye#1417










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Tolnanémedi településen található meg.
A Családi ház irányára 9 600 000 .


Tolnanémedi ingatlan hirdetések
Tolnanémedi Családi ház Eladó

Tolnanémedi Családi ház Eladó

9 600 000 | 120 m2