Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Tevel, Eladó 3 szobás Családi ház Tolna megye

,Ingatlan irányár:15 600 000 (1399)
Dinamikus kereső > Családi ház > Tevel


print Nyomtatás

Teveli Családi ház térképen
Tevel, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Tevel Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Tevel
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:15 600 000
Ingatlan alapterület: 180m2
Telek alapterület: 3501
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gáz
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Tevel településen található.

hirdetés



Azoknak a családoknak és befektetőknek ajánlom ezt az ingatlant, akik egy minimális ráfordítással befejeznék az ingatlant, vagy kihasználnák a 3501 m2-es telek nagyságát. A hatalmas telek virágos, dísz- és konyhakertnek is helyet tud adni. Biztosíthatja akár a sokak által vágyott önellátó gazdálkodást is, mert bőven van hely állatok tartására, zöldségek és gyümölcsök termelésére. A telken melléképületeket is bátran fel lehet húzni, ha szüksége lenne műhelyre, vagy további tárolási lehetőségekre. Gyermekes családok igazán jól érezhetik magukat, mert míg az egyik szoba ellátja a nappali funkcióját, addig a másik 2 szoba hatalmas teret biztosít minden játéknak, gyermekbútornak, és a szülők hálójának. Ha több térre lenne szükségünk a padlástért beépíthető. A fürdőszoba elosztása nekem kifejezetten tetszik. Lehetőség van zuhanyozásra és a kádban pancsolásra is, így csak a hangulatunkra van bízva, hogy egy fárasztó nap után miként szeretnénk lazítani. A konyha és az étkező elosztása is megfogott. Kényelmesen főzhetünk, majd az étkező nagyságát kihasználva kényelmesen étkezhetünk, nem kelt bennünk zsúfoltság érzetet. Parkolni az ingatlanhoz tartozó dupla garázsban vagy az udvarban, illetve a ház előtt is tudunk. Lokációját tekintve pár percre található Tevel központi része, de ha nagyobb városban vásárolnánk Bonyhád 16 km-re található.
Ha Ön is úgy látja a fantáziát és a lehetőségeket ebben az ingatlanban, mint én, akkor ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki önnek a legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,3 szobás,Tevel, Tolna megye#1399










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Tevel településen található meg.
A Családi ház irányára 15 600 000 .


Teveli ingatlan hirdetések
Tevel Családi ház Eladó

Tevel Családi ház Eladó

15 600 000 | 180 m2