Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Tolna, Eladó 4 szobás Családi ház Tolna megye

,Ingatlan irányár:12 700 000 (1393)
Dinamikus kereső > Családi ház > Tolna


print Nyomtatás

Tolnai Családi ház térképen
Tolna, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Tolna Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Tolna
Megye: Tolna megye
Ingatlan irányár:12 700 000
Ingatlan alapterület: 60m2
Telek alapterület: 3005
Épület/földterület jellege: 8
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Állapota: Felújítandó
Építés módja: Tégla

Az Eladó Családi ház Tolna településen található.

hirdetés



Szeret horgászni, vagy kedveli az evezős sportokat? Ne keressen tovább! A Bogyiszlói Duna holtágnál eladásra kínálom ezt a 3005 m2-es telket. Aki ismeri a környéket tudja, hogy itt nagyon nehéz tanyát vásárolni. 1628 m2 szántóföld tartozik hozzá, amire tekinthetünk befektetésként is. Melléképületei tárolóként, vagy szerelőműhelyként is remekül funkcionálnak, illetve állattartásra is alkalmasak. A nagy területnek köszönhetően itt a zöldségtermesztés nagyüzemi szinten is megoldható, a felesleget pedig eladhatja a piacokon. Ez a tanya biztosíthatja a sokak által vágyott önellátó gazdálkodást. Három eperfa is található a telken, amik közel 100 éve itt állnak már. Az ingatlanban 4 szoba található amit kedvünkre átalakíthatunk, a másik 2 helyiség felújítása már elkezdődött. Az alapjáig vissza lett bontva, bármit kialakíthatunk belőle, akár egy fürdőszobát is. A víz a telekhatáron található, bevezethető. A kis melléképület 24,5 m2, 2 részre van osztva. Itt is 2 szoba kialakítható, a hozzá tartozó jelenleg fatárolóként funkcionáló rész 12,25 m2 . Ha befektetésként gondolunk rá, mind a 2 ingatlant átalakíthatjuk lakóingatlanná és szállásként funkcionálhat, megtérítheti kiadásainkat. Az üvegház 109 m2, 4 kW-os kazán fűti. Tartozik hozzá egy féltetős előkésztő helyiség is. Az új tulajdonos, a felújításra szánt pár 100 db téglát és 3000 - 4000 db cserepet bármire felhasználhatja, illetve az üvegházhoz a többi üveget is.
A vízpart kb. 30 m-re található a tanyával szemben, ha átnézünk a túloldalra a Bogyiszló templomát láthatjuk. Kedvünkre horgászhatunk, de minden evezős sport is engedélyezett.
Ez a tanya, nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt, csendes élethez, befektetései megtérüléséhez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb

Eladó Családi ház,4 szobás,Tolna, Tolna megye#1393










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Tolna megyéből. Az ingatlan Tolna településen található meg.
A Családi ház irányára 12 700 000 .


Tolnai ingatlan hirdetések
Tolna Családi ház Eladó

Tolna Családi ház Eladó

12 700 000 | 60 m2