Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Békés, Eladó 3 szobás Családi ház Békés megye

,Ingatlan irányár:13 990 000 (1392)
Dinamikus kereső > Családi ház > Békés


print Nyomtatás

Békési Családi ház térképen
Békés, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Békés Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Békés
Megye: Békés megye
Ingatlan irányár:13 990 000
Ingatlan alapterület: 100m2
Telek alapterület: 969
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Állapota: Felújítandó
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Békés településen található.

hirdetés



Elsősorban olyanoknak ajánlom ezt a fantasztikus ingatlant, akik szeretik a kellemes kertvárosi környezetet, befektetési lehetőséget keresnek. A nagy telek kiváló lehetőségeket rejt mindenhez, sőt akár telekfelosztásra is van lehetőség. Ez utóbbi egy remek lépés lenne, ugyanis egy közmű bevezetésre alkalmas építési telket lehetne leválasztani, mégis maradna terület bőséggel mindenki számára, és nem utolsó sorban ezen ingatlanvásárlás jelentős része megtérülne, ami alkalmas a felújítás elvégzéséhez. Ha viszont a telek eredeti állapotát szeretnék megőrizni, figyelmébe ajánlanám a kert végében egy fantasztikus gazdasági épületet egy igazi búbos kemencével megkoronázva. A tulajdonos azt mesélte hogy annyira jó a ,,kisház" klímája, hogy ott érlelték a város legfinomabb kolbászát. A fő épületen belül pedig megemlíteném a pincét, ami újabb lehetőséget kínál a tárolásra és más hasznos dolgokra, vagy a gyönyörű csempekályhát, ami igazán otthonos érzetet kelt. Engem a csendes, békés környezet ragadott meg elsőre és az utca végén fellelhető minden békési által ismert és szeretett kiskörös, amely még tovább emeli a természetközeli érzésünket.  Az épület megkíván némi renoválást, azonban kellő fantáziával, egy jó csapattal rövid időn belül és saját ízlése szerinti, takaros kis otthont lehet belőle varázsolni. Víz és villany a házban, a gáz a telek előtt található, sőt az ipari áram is be van kötve, ezzel is elősegítve az új innovatív villamos hálózatok kialakítását. A telken több autó is tud parkolni. Az utca elején található egy étterem, ahol az étlapon különböző bisztró jellegű ételeket kóstolhatunk, valamint 5 perc sétára elmerülhetünk a termelői piac kínálatában. Közlekedés szempontjából kedvező helyen fekszik, a buszmegálló 150 méter a ház kapujától. Közelben több óvoda és iskola is működik, illetve a Szegedi Kis István Református Gimnázium is 500 méterre öregbíti jó hírét 1902 óta.       
Ez az ingatlan nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, és ha Önnek is úgy tetszik, mint amennyire nekem, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá!
Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,3 szobás,Békés, Békés megye#1392










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Békés megyéből. Az ingatlan Békés településen található meg.
A Családi ház irányára 13 990 000 .


Békési ingatlan hirdetések
Békés Családi ház Eladó

Békés Családi ház Eladó

31 200 000 | 140 m2
Békés Családi ház Eladó

Békés Családi ház Eladó

9 200 000 | 62 m2
Békés Családi ház Eladó

Békés Családi ház Eladó

35 000 000 | 200 m2
Békés Családi ház Eladó

Békés Családi ház Eladó

13 990 000 | 100 m2