Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Egerszalók, Eladó 5 szobás Családi ház Heves megye

,Ingatlan irányár:64 000 000 (1382)
Dinamikus kereső > Családi ház > Egerszalók


print Nyomtatás

Egerszalóki Családi ház térképen
Egerszalók, Eladó Családi ház, ( 10 db kép )Egerszalók Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Egerszalók
Megye: Heves megye
Ingatlan irányár:64 000 000
Ingatlan alapterület: 220m2
Telek alapterület: 641
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gáz
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Egerszalók településen található.

hirdetés



Egerszalókon lépcsőliftes 2 szintes, bővíthető családi ház, alkalmi áron eladó!
Elege van már a város zajából? Szeretne már inkább egy természetközeli és csendes településen élni? Ha egy csodálatos környezetben található ingatlant keres, akkor már meg is találta!
Egerszalókon eladásra kínálunk egy összesen 220 négyzetméteres, 4 és fél szobás, két szintes családi házat. Statikailag és szerkezetileg is tökéletes állapotnak örvend. Az ingatlan egy 641 négyzetméteres telken helyezkedik el, ami igény szerint alakítható és parkosítható. Engem mindig magával ragad a kis falu szépsége és ez az utca is nagyon tetszik, ahol a ház található. Nagyon csendes és nyugalmas része a településnek. A rengeteg fa és növény gondoskodik a levegő állandó tisztaságáról és természetközeli érzésről. A ház két szintjének jó elrendezése miatt, az egész család számára bőséges életteret biztosit.
Az alsó szinten található 2 nagy szoba, WC, közlekedő, garázs, tüzelőtároló és kazánház. A felső szinten 2 nagyszoba, melyből az egyik erkélyes. Továbbá van még egy kisebb szoba, konyha, étkező, spájz, fürdőszoba külön WC-vel és lépcsőház, melyben mozgáskorlátozottak vagy idősek részére egy lépcsőlift is be van építve. Az ingatlant éppen ezért olyan családoknak is ajánlom, ahol idősebbek is laknak majd. Ebben a kivitelben tökéletes tehát 2 generáció számára is, hogy egy helyen éljenek, de mégis külön élettérrel rendelkezzenek a családtagok. A ház még tovább is bővíthető, hiszen a tetőtere beépíthető. 
Az ingatlan fűtése két módon is megoldható, központi gázkazánnal, illetve vegyestüzeléssel.
Tavaly a nyílászárók műanyagra lettek cserélve és belül egyéb, főképp esztétikai felújítást is kapott.
Egerszalók méltán híressé vált a külterületén található thermálforrásairól, egyedülálló természeti képződményéről, a sódombról, ami Európában is ritkaságnak számít. Az elmúlt évtizedekben hatalmas érdeklődésnek örvend, mind a hazai, mind a külföldi gyógyulásra és pihenésre vágyó turisták körében. Az eladásra kínált ingatlan mindössze 2 kilométerre található a thermálforrásoktól. Tehát befektetésnek is tökéletes választás, mert egész évben rengeteg turista keresi fel a települést. Az ingatlan panzióként is üzemeltetheti, ami hosszútávú megélhetést biztosíthat Önnek.
Amennyiben Önnek is annyira tetszik az ingatlan, mint amennyire nekem és szeretné, hogy ez a ház legyen az Ön és családja új otthona, akkor vegye fel velem még ma a kapcsolatot!
Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni, az ingatlan vásárlásához, hívjon, mert banki tanácsadónk rövid konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,5 szobás,Egerszalók, Heves megye#1382










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Heves megyéből. Az ingatlan Egerszalók településen található meg.
A Családi ház irányára 64 000 000 .


Egerszalóki ingatlan hirdetések
Egerszalók Családi ház Eladó

Egerszalók Családi ház Eladó

64 000 000 | 220 m2