Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Keszthely, Eladó 3 szobás Családi ház Zala megye

,Ingatlan irányár:70 000 000 (1369)
Dinamikus kereső > Családi ház > Keszthely


print Nyomtatás

Keszthelyi Családi ház térképen
Keszthely, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Keszthely Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Keszthely
Megye: Zala megye
Ingatlan irányár:70 000 000
Ingatlan alapterület: 100m2
Telek alapterület: 406
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gáz
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Keszthely településen található.

hirdetés



Keszthely egyik csendes, egyirányú utcájában található ez a remek családi ház, melyet eladásra kínálok!
Azoknak a családoknak ajánlom ezt az ingatlant akik egy felújított, szép belső környezetben szeretnék eltölteni a mindennapokat. Akik a pénzüket, idejüket és energiájukat nem a lakás felújítására, hanem az élet más dolgaira szeretnék fordítani. A házba belépve rögtön az igényesség és tisztaság fogad minket, ami a lakrész egészére is jellemző. Nekem különösen tetszik, hogy minden szoba kellemesen világos, bőven jut természetes fény minden helyiségbe. Az elrendezése is tökéletes, minden szoba külön nyílik és kielégítő életteret ad használójának. A hétköznapi vacsorák, és beszélgetések helyszínét tökéletesen szolgáltatja az étkező rész. Háziasszonyok számára kimondottan kedvező a konyha kialakítása, bőséges a helykínálat, a nagy ablaknak köszönhetően fényes, így meglehetősen kellemesen töltheti itt az idejét, miközben a család várva várt kedvenc ételeit készíti. A ház minden részében gázkonvektor által fűtött radiátorok szolgáltatják a nyári hőmérsékletet a téli mínuszok idején is! Minden nyílás záró műanyag változatra lett cserélve, valamint az ingatlan alul és körben is kapott szigetelést. A villany, víz és gáz rendszer is korszerűsítve lett. Az ingatlan alkalmas két generációs lakóház kialakításához is, amit a tetőtér beépíthetősége tesz lehetővé. Az udvar alkalmas virágoskert ültetéséhez, vagy a gyerekeknek egy kisebb játszótér kialakítására. Itt helyet foglal továbbá egy garázs, illetve egy fészer, ahova kényelmesen elférnek a kerti szerszámok, esetleg kerékpárok a felpezsdítő nyári balatoni túrák lovaglásához.
Keszthely egy közepes méretű város, itt különböző szupermarketek, óvoda, iskola, gimnázium, egyetem, strand, kórház, éttermek és cukrászdák is találhatóak. Hévíz percek alatt megközelíthető autóval, ahol wellness hotelek, és gyógyfürdők találhatók. Nekem nagyon tetszik ez a fantasztikus adottságú ház, mert nagyon jó ár-érték arányú lehetőség, remek választás egy nyugodt élethez. Ha ugyanúgy látja benne a fantáziát, ahogy én, vegye fel velem a kapcsolatot ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Hívjon, nézze meg és legyen az Öné mielőbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően, 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.

Eladó Családi ház,3 szobás,Keszthely, Zala megye#1369










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Zala megyéből. Az ingatlan Keszthely településen található meg.
A Családi ház irányára 70 000 000 .


Keszthelyi ingatlan hirdetések
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

149 000 000 | 139 m2
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

149 000 000 | 139 m2
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

62 500 000 | 100 m2
Keszthely Családi ház Eladó

Keszthely Családi ház Eladó

73 000 000 | 160 m2