Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Bük, Eladó 7 szobás Családi ház Vas megye

,Ingatlan irányár:115 000 000 (1179)
Dinamikus kereső > Családi ház > Bük


print Nyomtatás

Büki Családi ház térképen
Bük, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Bük Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Bük
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:115 000 000
Ingatlan alapterület: 270m2
Telek alapterület: 1775
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 0
Fűtés: Gáz
Állapota:
Építés módja: Tégla
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Bük településen található.

hirdetés



Rendkívüli befektetési lehetőség az év minden hónapjában. Bük a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország 4. legnépszerűbb települése. Ön most ezen a településen vásárolhat igen kedvező áron vásárolhat 3 házból álló apartmanegyüttest, melyben összesen 7 lakás található és kisebb ráfordítással 2 további kialakítására is van lehetőség. Figyelem minden lakás külön bejárattal, fürdővel és WC-vel rendelkezik! Az egyik ház pincével ellátott, amelyben már működő szauna és csocsóasztal is hozzájárul a vendégek szórakozási lehetőségeihez. A termálfürdő alig 5 percnyi autóútra van, amely igen látogatott mind a hazai, mind a külföldi (német, cseh és ausztiai) túristák tekintetében. Ez az ingatlan most 10 év megtérüléssel tudja biztosítani az Ön számára a lakóhelyet és egyben a magas bevétellel kecsegtető jövedelemi forrást. A külén helyrajzi számnak készénhetően a 3 házat bármikor szét lehet választani és külön-külön hasznosítani. Csak a fantázia szab határt annak, hogy milyen vendégcsalogató ötlettel lendíti fel a már így is nagy bevétellel kecsegtető befektetést.

Az épületek bútorai mindhárom helyen megegyeznek, ezek ott is maradhatnak az új tulajdonos részére, így azonnal kiadhatók az apartmanok. 

Engem a legjobban a sokrétű kihasználhatóság valamint a helyiségek igényes kialakítása nyűgözött le. A fürdőkabin masszázsfunkcióval is ellátott, így folytatódhat a gyógyfürdőt kévetően a szálláson is a kényeztetés. A jelenlegi tulajdonosok mindenre gondoltak, hiszen minden ablak redőnyökkel van felszerelve, ezzel biztosítva a nyári hőségben a helyiségek hűsét. A kicsik kedvükre játszatnak a számukra kialakított és gondosan a forgalomtól elkerített játszótéren. Egy hatalmas grillezőhely biztosítja, hogy akár mindhárom lakrészen megszállók élvezhessék a szabadtéri sütögetés hangulatát. A sakkot kedvelő vendégeknek pedig a szintén szabadtéri sakktábla nyújthat időtlen szórakozást.

A sportot szerelmeseinek jó hír, hogy a birtokot kérülvevő zöld övezet kiválóan alkalmas a friss levegőn történő futásra, sétálásra. Rosszidő esetén vagy ha éppen az esti órákban támad kedvünk a mozgásra, akkor egy beltéri asztaltenisz és egy csocsóasztal gondoskodik eme vágyunk teljesítéséről. A szauna előnyeit már nem is kell említeni.
Összefoglalva az előnyöket és a lehetőségeket, Önnek lehet egy csodálatos otthona és egy jól működő vállalkozása is egyben. Hogyan kereshet akár 60 ezer forintot egyetlen nap alatt? 
Hagyná, hogy másé legyen egy 10 év alatti megtérüléssel kecsegtető befektetés?
Ha nem, akkor azonnal várom a hívását!

 

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb felvilágosítást kérni, esetleg személyesen is szeretnék megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal!
Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges!
Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Eladó Családi ház,7 szobás,Bük, Vas megye#1179










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 30 916-7965

ciklámen ingatlan

ciklámen ingatlan ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a ciklámen ingatlan által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Bük településen található meg.
A Családi ház irányára 115 000 000 .


Büki ingatlan hirdetések
Bük Családi ház Eladó

Bük Családi ház Eladó

39 000 000 | 94 m2
Bük Családi ház Eladó

Bük Családi ház Eladó

115 000 000 | 270 m2