Hirdetés feladásáahoz, módosításához jelentkezz be!


Belépés ×
Itt beléphet mint magánszemély vagy mint ingatlan iroda a profHOUSE.hu országos ingatalan hirdetési portálra.
Ingatlanirodáknak





Elfelejtett jelszó


Magánszemélynek





Lássam a jelszót



Szombathely, Eladó 1 szobás Családi ház Vas megye

,Ingatlan irányár:59 900 000 (1026)
Dinamikus kereső > Családi ház > Szombathely


print Nyomtatás

Szombathelyi Családi ház térképen
Szombathely, Eladó Családi ház, ( 5 db kép )Szombathely Eladó Családi ház

Eladó Családi ház

Település: Szombathely
Megye: Vas megye
Ingatlan irányár:59 900 000
Ingatlan alapterület: 91m2
Telek alapterület: 350
Épület/földterület jellege: 3
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 3
Fűtés: Cirko
Állapota: Újszerű
Építés módja: Könnyű szerkezet
Komfort fokozat: Összkomfort

Az Eladó Családi ház Szombathely településen található.

hirdetés



Eladóvá vált Szombathely egyik legkedveltebb részén, a Minerva lakóparkban, egy négylakásos, könnyűszerkezetes sorház kétszintes otthona. Ragadja meg az alkalmat, mert egyáltalán nem jellemző, hogy a lakópark csendes, nyugodt zsákutcáiból elköltöznek a családok. A házrészt a kifejezetten jó elosztása miatt akár több, vagy nagyobb gyermekes családoknak is bátran ajánlom, mivel itt mind a szülőknek, mind a gyerekeknek külön élettere lehet. Amerikai konyhás nappalija pedig kiválóan alkalmas családi, baráti együttlétre, összejövetelekre. Engem ezenkívül az eladók által beépíttetett, praktikus térkihasználású bútoraik fogtak meg, melyek természetesen a vételár részét képezik. A nappali teljes szélességében egy tolóajtós könyves/ tárolós szekrény, a szülői hálószobában és az előszobában pedig egy-egy nagyméretű gardróbszekrény garantálja, hogy ebben az otthonban mindennek meglesz a helye. Bízom benne, hogy Ön is nagyra értékeli, ha költözés után  ezekbe már csak egyszerűen a saját igényeinek megfelelően be kell pakolnia. A család kényelmét szolgálva az emeleten, a 3 szoba mellett lett kialakítva egy hangulatos tetőtéri fürdőszoba WC-vel, ahol a kádban a kisgyerekek kedvükre lubickolhatnak, a nagyobb gyerekek és a felnőttek pedig akár naponta kényeztethetik magukat. Ha azonban csak egy gyors tusolásra van idő, akkor erre is van lehetőség a félköríves, beépített kabinban. Arról, hogy ehhez a meleg víz állandóan rendelkezésre álljon, egy puffertartályos napkollektor rendszer, az otthon melegéről pedig egy kondenzációs cirkó gázkazán gondoskodik. Azt gondolom sokunk igénye szerint mindenképpen említésre méltó, hogy a földszinten is kialakításra került egy mosdós WC, amit bízom benne, hogy ezt Ön is értékel.

A tágas nappaliból a 15 nm-es teljesen fedett teraszra léphetünk ki, amit a 91 nm  nem tartalmaz.Ráadásul ez  részben zárt is, így csaknem egész évben kellemes családi, baráti beszélgetések esti sörözgetések, borozgatások, koktélozások helyszíne lehet, vagy csupán élvezetes kávézásokra és testet-lelket feltöltő napfürdőzésekre is kiválóan alkalmas. A teraszról a tujákkal körbekerített, intim kertbe jutunk, ahol szeretteinkkel bármikor együtt sütögethetünk, bográcsozhatunk a friss levegőn és eközben egy alul letérkövezett, teljesen fedett, fából készült kiülő alól gyönyörködhetünk a kert gyümölcsfáiban és virágaiban. A gyerekek is hasonlóképpen élvezni fogják a parkosított udvar előnyeit, mert itt bőven lesz hely a medencéjüknek, homokozójuknak, trambulinjuknak. Mindezek, valamint a kerti szerszámok és biciklik tárolására pedig egy fémből és egy fából készült tárolót is készen kapnak.

A vételárban pedig  a ház előtti, a telken belüli, fából készült fedett gépkocsibeálló is benne van és ezenfelül

 még 2 plusz autónak is van parkolóhely a kerítésen belül. Az otthonuk közelében lesz egy bevásárló központ, élelmiszer boltok, benzinkutak, gyógyszertár. Az iskola, az óvoda, a posta, az orvosi rendelők szintén percek alatt elérhetőek.

Ha szimpatikus Önöknek a Minerva lakópark és szívesebben élnének egy kertes sorházban, mint egy lakásban, de az is fontos Önöknek, hogy ennek az otthonnak ne legyen magasabb a rezsije, mint egy panellakásnak, akkor ne halogassák a kapcsolatfelvételt velem, mert akár perceken is múlhat, hogy lecsúsznak erről a remek lehetőségről, hiszen itt a Minerva lakóparkban ritkán van ilyen típusú eladó otthon.

Amennyiben mindehhez a legkedvezőbb hitellehetőségeket szeretnék igénybe venni, profi tanácsadónk egyszerre 12 bank ajánlatai közül egy ingyenes konzultáció után választja ki az Önöknek legmegfelelőbbet, úgy hogy Önöknek ezért akár egy lépést sem kell tenniük.

Hívjanak még ma, nehogy többen megelőzzék Önöket! Nehogy licitálniuk kelljen álmaik otthonára.

 

Eladó Családi ház,1 szobás,Szombathely, Vas megye#1026










XXXX

Felhívnám, mutasd a telefonszámot
+36 70 600-1908

Büki Immobilien

Büki Károly ajánlatai Büki Immobilien ajánlatai
Kövess minket ingatlanos közösségeinkben is!

Az eladó Családi ház hirdetés a Büki Immobilien által lett feladva,Vas megyéből. Az ingatlan Szombathely településen található meg.
A Családi ház irányára 59 900 000 .


Szombathelyi ingatlan hirdetések
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

48 000 000 | 120 m2
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

49 789 000 | 82 m2
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

49 900 000 | 82 m2
Szombathely Családi ház Eladó

Szombathely Családi ház Eladó

69 900 000 | 165 m2